Снимка: БГНЕС
Възрастна жена е починала при пожар, избухнал в столичния квартал "Света Троица" в нощта на Нова година.
 
Хората от блока смятат, че причината за огъня е пиратка, хвърлена на терасата. Огънят е обхванал апартамент на втория етаж. 
 
Повечето съседи на възрастната жена не били по домовете си и късно се е разбрало за пожара.
 
"Нощта на Нова Година се оказа последна за възрастната жена, която живееше на втория етаж на блок 127Б. Дали е била пиратка хвърлена от високите етажи или отпред, не се знае. Но пожар пламва на балкона! От там много бързо се разраства. Към 1 часа група момчета виждат пожара, разбиват вратата и с кофи вода започват да си проправят път навътре. Виждат, че на земята в хола лежи жена. Изнасят я навън, тя е с много обгаряния, но все още диша. Закарват я в Пирогов, но на 2-ри организмът й не издържа на 50% обгаряния и тя почива. А ние вече си имаме някой от квартала, който на връх Нова Година се е превърнал в убиец", описва в социалните мрежи случаят жителка на квартала.

Коментари Напиши коментар

30

до 26

преди 7 месеца

да, тарикстчета като тебе ги мразим

29

Бебе

преди 7 месеца

Защо беше тази пиарска демонстрация в някои градове със забраната на фойерверки?Цяла седмица преди 31декември в парка на квартал Кремиковци се разнасяха гърмежи до късните часове на ноща. На нова година гърмежите бяха неописуеми, пушека непоносим. Няма нужда от популизъм.

28

Анонимен

преди 7 месеца

до 25-коя съседка е натопила някой бе? - съседи казват че е възможно да е станало от пиратка.