26

до 26

преди 2 години

да, тарикстчета като тебе ги мразим

25

Бебе

преди 2 години

Защо беше тази пиарска демонстрация в някои градове със забраната на фойерверки?Цяла седмица преди 31декември в парка на квартал Кремиковци се разнасяха гърмежи до късните часове на ноща. На нова година гърмежите бяха неописуеми, пушека непоносим. Няма нужда от популизъм.

24

Анонимен

преди 2 години

Може да е варила ракия на терасата ,защо трябва някой да е метнал нещо

23

Анонимен

преди 2 години

Аман от някакви жени, които по цял ден киснат във фейсбук и се чудят каква драматична история да скалъпят за някой лайк. Докъде стигнахме, пишем статия по на леля ви Кинче недо*латената поста във фейсбук, вместо да излезе конкретния контролен орган със становище. Важно е да има драма и хората да се мразят взаимно, това виждам.

22

Анонимен

преди 2 години

Защото съседката написала, че според нея това станало, веднага натопиха някой... ама тя не била там да види лично. Дооообре.

21

До Брр

преди 2 години

Ако не си разбрал, в социалните мрежи са най-големите диванни експерти. Те разбират от всичко, пишат веднага и тяхното мнение е единственото истинско и правилно.

20

До 18

преди 2 години

Моли се някоя твоя роднина да Не стане като тази женица!! КАКВО ИМ ОСТАВА НА БЕДНИТЕ И ДУШЕВНО БОЛНИТЕ ОСВЕН ДА ХРАНЯТ ГЪЛЪБИТЕ?!? АМИ ДА МИЯТ СЛУЖБИТЕ, ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ! БЕЗ ГЪЛЪБИ ЛИ ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ?!

19

Анонимен

преди 2 години

Добре, че са социалните мрежи, че да може една жена да ни информира за пълната и безпристрастна истина за всичко! /sarcasm

18

Брр

преди 2 години

Толкова ли няма ПОЖАРНИКАР, КОЙТО ДА КАЖЕ ОТ КАКВО Е ПОЖАРЪТ, А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ?!???

17

Анонимен

преди 2 години

До същия Ми тя поне е душевно болна. А ти не си, ама с граматиката за началното образование си скаран. Що преди да пишеш не се информираш кога се пише ,,със,,?

16

Анонимен

преди 2 години

Това си е не предумишлено убийство. Жалко, че убиецът няма да получи наказанието, което заслужава за отнет живот на невинен човек.

15

същия

преди 2 години

В София срещу Съдебната палата на бул. Витоша стои една душевно болна женица и със храна събира хиляди гълъби около себе си. Наоколо всичко е осрано, минувачите се тормозят, тормози и целия район и явно няма сила, която да я махне от там. Понеже власти и регламенти няма, а всичко е оставено на самоуправство, ако и пускаме по-редовно пиратки да и разгонват гълбите, може и по някое време да се откаже.

14

Анонимен

преди 2 години

Предполагало се е, че е от пиратка!. От кучкарите от блока.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен То хубаво, ама как да стане? Виж кои са най-големите производители на пиратки и кажи кой и как ще ги вкара в затвора?

12

Анонимен

преди 2 години

Пожар на терасата, защо не е излезнала?? Фалшиви новини до дупка.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 А бе, овча главо! Терасата си е нейна. Ще си я пълни с каквото си иска. Намерили беззащитна възрастна жена да я тормозят. Що на мен така някой не ми хвърли пиратка? Ще му остане спомен за цял живот.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако пиратките не пречеха на кучетата можеше и да не чуем за случая.

9

Зозо

преди 2 години

Ами бабушкерите като държат по терасите всички броя на в. "Работническо дело", стари пантофи и пожароопасни вехтории така става. Пък може и тя да е хвърлила пиратката от вътре и да не е прехвърлила балкона. Така става със старите комунисти гласуващи за Рундю.

8

Ботевградския

преди 2 години

Може и да е дело на имотната мафия под предлог нова година.

7

до 2

преди 2 години

С вестници, без вестници - коментарът ти е напълно неадекватен. Един човек е станал убиец от глупост и това ще го преследва до края на живота му, ако изобщо има съвест.