Снимка: БГНЕС
fallback
Столичната Регионална здравна инспекция търси доброволци, които да следят за прилагането и спазването на противоепидемичните мерки в София-град, съобщи bTV. 
 
Каква дейност ще извършват: 
 
- Ще попълват Карти за епидемиологично проучване на заразно болен - по образец на Министерство на здравеопазването 
 
- Ще събират данни на заразени и контактни лица 
 
- Ще въвеждат данни в Регистъра, който е част от Националната информационна система 
 
Доброволците ще извършват тази дейност безвъзмездно. СРЗИ за тази цел ще им осигури електронен подпис. 
 
Те ще подписват договор за доброволен труд и декларация за конфиденциалност.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Сопата

преди 2 години

До Анонимен 92Лъжеш, бебо, не само че не си свидетел на събитията, щото ти е жълта човката, ами лъжеш като дърт м.нгал. Никога комсомолците не са дежурели по улици, булеварди, мегдани или каквото там се привижда на болната ти фантазия. Нито пък са донасяли, слухтели, докладвали някому нещо. Това е грозна, свинска, тлъста лъжа заради, която заслужаваш як пердах. На лъжата краката са къси и рано или късно ще загазиш здравата. Лекувай се!

81

Анонимен

преди 2 години

До azПротестирайте на воля, обаче ако случйано се разболеете, не простестирайте, защо здравната система се срива и няма достатъчно легла за болните от ковид и всички останали болни. В Дания където 80 % от местното насление е васкинирано, смърнтостта е едва около 2000 души, в България, където са 20% смърнтостта е повече от 22 000 души. Правете си извиодите сами.

80

az

преди 2 години

До АнонименСтига с тая опорка, при много по-голям процент ваксинирани навсякъде в Европа има жестоки протести за които тукашните преститутки мълчат като ...

fallback