82

Сопата

преди 2 години

До Анонимен 92Лъжеш, бебо, не само че не си свидетел на събитията, щото ти е жълта човката, ами лъжеш като дърт м.нгал. Никога комсомолците не са дежурели по улици, булеварди, мегдани или каквото там се привижда на болната ти фантазия. Нито пък са донасяли, слухтели, докладвали някому нещо. Това е грозна, свинска, тлъста лъжа заради, която заслужаваш як пердах. На лъжата краката са къси и рано или късно ще загазиш здравата. Лекувай се!

81

Анонимен

преди 2 години

До azПротестирайте на воля, обаче ако случйано се разболеете, не простестирайте, защо здравната система се срива и няма достатъчно легла за болните от ковид и всички останали болни. В Дания където 80 % от местното насление е васкинирано, смърнтостта е едва около 2000 души, в България, където са 20% смърнтостта е повече от 22 000 души. Правете си извиодите сами.

80

az

преди 2 години

До АнонименСтига с тая опорка, при много по-голям процент ваксинирани навсякъде в Европа има жестоки протести за които тукашните преститутки мълчат като ...

79

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа се ваксинира само, *** мисли, че covid -19 е световна конспирация, обикновено безобидно грипче, че ваксините са конспирация, а в момента заемаме челните позиции по смърнтост в Световната статистика! В много от болниците вече, няма легла за спешните случаи! Браво българи! Инатът струва животи! Ням,аме достаъчно лекари, обаче имаме достатъчно дървени философи, които не ги е *** от нищо и смятат, че са безсмъртни! Безотговорна нация!

78

славянин

преди 2 години

А на тези доброволци рзи-то ще им направи ли застраховка ''живот''!? Питам защото ще има много изпратени на ''почивка'' в реанимация!

77

Еничарство....

преди 2 години

Ще може ли да се носи оръжие , а да се стреля без предупреждение по нарушителите...?!?!?!?

76

ДОТ

преди 2 години

До Анонимен До До ДОТ Така беше. Ще уточня дори, през 83-85-та, в разгара на "възродителния процес". И в университета притискаха по комсомолска линия за това, но трудно им се получаваше. Обаче доста "слушалки" насъбраха тогава. В компанията ни се завъди един такъв и се бъзикахме с него: Излез да си кажем по един виц, бе! След 1989 г., това сиромашко момче от н*ам къде си, стана бизнесмен...

75

Е, писна ми!

преди 2 години

Ще събират те данни. Шамари ще събират. Тия полицаи ли са, какви са? Какви са тия карти? Като отидеш до магазина и всичките тия хора, дето са вътре?? Ами не ги познавам. Не познавам момчето от бензиностанцията. А той трябва да записва като пъдарин всеки, който зарежда бензин ли? Неприкосновеност на личните данни. И така ще се съдим, ще и чорапи няма да им оставим на тия.

74

Анонимен

преди 2 години

Айде стига бре! Тия съвсем изнагляха! Как доброволци ще набират? 1 лев не дадоха за нищо! Сега някой и без пари да им върши черната работа, да си проси боя някъде! Тва вече е прекалено!

73

Анонимен

преди 2 години

До ДОТ: Понеже съм съвременник на събитията ще вметна, че в началото на 80-те години не трябваше непременно да си верен на партията, а "доброволно" задължаваха комсомолците от предприятията да дежурят по кварталните улички вечер и да слухтят и докладват за противообществени прояви. Нямаше мърдане, искаш, не искаш, иначе комсомолско наказание! Мислех си, че тези години са безвъзвратно отминали. Уви...

72

и

преди 2 години

иренка дето дави стареца

71

сдд

преди 2 години

И на какво основание ще ми събира данните. Или те просто ще доносничат на полицията.Усещам че доста шамари ще ядат.

70

ъъъ

преди 2 години

Ооо, ще си имаме и Зелена гвардия.. Готинко.

69

Анонимен

преди 2 години

Хихихихихох

68

Болшевик

преди 2 години

Кога отваряме белене и скравена за другарите несьгласни с партиината линия

67

Да живее рокендрола

преди 2 години

Агенти на ОФ-ето извикаха ченгетошапката му хвръкна, да я гони бързо хукна.Да живее рокендрола да живее рокендролада живее рокендрола чак до края на света

66

Анонимен

преди 2 години

Доброволци за боксови круши си търсят. Особено в квартали като Хр. Ботев, където и полиция не стъпва. Като се събере мааалата и ще станат шампиони по бягане с препятствия. То вече почна да прилича на ситуацията с еврейските звезди по времето на Хитлер. Пиеш бира с приятели и ти се изтъпанчва някакъв СС-овец. Е... много бой ще ядат.

65

Вергина

преди 2 години

Явно някъде в кръвта на доста българи има ген на доносничеството и омразата и най-сетне ще му бъде дадена възможност да се отприщи с пълна сила. Тъжно.

64

Болшевик

преди 2 години

Таините доноси до кацаров ли да адресираме

63

И в кой закон

преди 2 години

е записано, че Sульо и Рульо могат да"следят"?Според ЗАНН (Закона за административните нарушения и наказания), граждани могат САМО да бъдат ВПИСВАНИ като свидетели в котстативен протокол или акт за установяване на административно нарушение - с трите имена, ЕГН, адрес по лична карта. После, при обжалване на акта, ги призоват като свидетели в съда.Всичко останало са празни приказки, като "гражданския арест" на Болен Лидеров!