Снимка: БГНЕС
fallback

В УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" са настанени за лечение 207 пациенти с коронавирусна инфекция. Ситуацията е много динамична и в момента разполагат само с 2 свободни легла за болни с Ковид-19, като тези легла са без постоянен достъп до кислород. За тях е направена необходимата организация и са инсталирани кислородни бутилки, съобщават от лечебното заведение.

Разходът на кислород на болницата е близо 9 тона на едно денонощие, което е почти осем пъти повече от обичайното потребление.

Всички пациенти, които са настанени в обособените Ковид отделения на УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов“, са в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! "За кого 'са мислили"? За себе си, за да ги оставят на мира да могат да пътуват или работят, или за привилегии." Това да мислиш как да стане така, че да не те затворят е да мислиш И за другите. Знам, че на нативаксърите това не ви се удава, но, какво да се прави. Дефектите ви не се лекуват.

69

Бабушка

преди 2 години

На 72 съм и работа - внасят ми се всички здравни и пенсионни вноски дори ми удържат и за безработица въпреки че ако ме освободят от работа аз не мога да ползвам услугите на бюрото по труда. За не ваксинираните е редно да плащат разликата от внесените здравни вноски и сумата за лечение. Време е да се мине към индивидуални партиди - здравни и пенсионни.

68

Чоко

преди 2 години

Хората в Пирогов са абсолютни професионалисти. Когато лежах, болен от Ковид, в нашето отделение никой не умря. Бяха изключителни професионалисти и с добро отношение към всеки пациент. Благодаря на всички, от завеждащата отделението до младите санитари. Благодаря !!!!!!!!!!!

fallback