Снимка: Facebook
fallback

Млада жена е изчезнала снощи в София, съобщиха нейни близки в социалните мрежи.

Евгения Владимирова е излязла около 18 часа от дома си в квартал „Лагера“ и тръгнала към фитнес клуб в жк „Иван Вазов“.

След това следите й се губят. В 20 часа снощи близките й са направили опит да се свържат с нея, но без резултат – телефонът й бил изключен.

Те не разполагат с информация как е била облечена тя. Висока е 170 см, със слабо телосложение и руса коса.

Семейството се обръща с молба към тези, които са я видяли или разполагат с информация за нея, да се обадят на телефон 112.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Една

преди 2 години

До"между другото", а на вас не ви ли се е случвало в реално време да ви се променят плановете? И хипотетично да предположим че е скрила къде отива, "евала" ли да кажем на убиеца сега???!!! А? Браво ли да му кажем? Ми дай за всяко съмнение, дума, не вдигане на телефона да се трепеме и да видим тогава докъде ше я докараме, а? *** неандерталците, все ще се намерят защитници на това животно, които да му се възхищават!

112

между другото

преди 2 години

оказа се не е била изобщо на фитнес, а часа й за фитнес е бил за другата сутрин в осем часа. Този факт променя нещата, защото е скрила къде отива от мъжа си...

111

Помните ли убийствот

преди 2 години

в Борисовата градина, онзи, дето се измъкна, макар да намериха ножа - той беше засечен по КАМЕРИТЕ , видяхме го по телевизията как тича. И се измъкна.. Но преди това си смени физиономията. От това по-виновен здраве му кажи, Нямаме нито съд, нито нищо!

fallback