Снимка: БГНЕС
fallback
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано досъдебно производство срещу мъж, причинил телесна повреда на жена и отправил заплаха за убийство.
 
На 17 август в столичния квартал "Люлин" той заплашил жената с думите: "Ще ти нарежа лицето на парчета", държейки кухненски нож в ръката си. С него е причинил средна телесна повреда, като го забил в левия й крак, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Мъжът е на 32 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
 
Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил мъжът да бъде задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

И Т Н !

14

Анонимен

преди 2 години

До 20Не, съгласно действащото законодателство употребата на огнестрелно оръжие би била непропорционална. Тоест ако го застреля ще я вкарат в затвора. Полицаите също нямат право да стрелят, освен ако не стрелят срещу тях. За това ги гонят с брадви и колове и нищо не могат да направят.

13

Анонимен

преди 2 години

На запад това се приема като опит за убийство и задължителен затвор. У БГ селото, утре ще го пуснат. Слаба държава, глупав народ.В този случай, че жената е имала огнестрелно оръжие може ли да се защити?

fallback