Снимка: Pixabay
fallback

СДВР пусна стряскащи кадри от катастрофи с мотористи в София. Столичната полиция е направила специализирана операция за проверка на водачи, управляващи мотоциклети и участващи в нерегламентирани състезания от 27 юли до 31 юли.

Проверени са 253 мотоциклета, съставени са 21 акта и 32 фиша. Най-честите нарушения са липса на документи, на застраховка и на каска.

Заснети са 15 мотористи, които са карали с превишена скорост.

В края на кадрите, пуснати от СДВР, има и инцидент с електрически тротинетки – младежи, които карат на ул. "Граф Игнатиев" в трасето на трамвайните релси, се удрят челно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

Нещо много се умълчахте по случая другарчета.Така и не се показаха публично дръг-резултатите от пробите.Мирише та се не трае.---------========---------Баси троленето. Комунистите били виновни. Шматарок, питай на Бойко прокуратурата.

26

Шум, та се не трае

преди 2 години

На новата отсечна на околовръстното между Младост и Тракия всяка вечер има парти. Коли, мотори... Къде са "органите"? Ждрапат си ...

25

Ачката

преди 2 години

А на Милен Цветков катастрофата от кои е ? От ,,стряскащи'' или от ,,зловещи''...или може би от ,,прикрити''? Нещо много се умълчахте по случая другарчета.Така и не се показаха публично дръг-резултатите от пробите.Мирише та се не трае.Мирише на ,,активни борци'',авангарда на БКП.Язък за добрия човек,на никой не бе направил зло през живота си.Заради едната истина го плюеха човека.Нека почива в Мир добряка,няма да го забравим.

fallback