Снимка: БГНЕС
fallback

Медици от „Пирогов“ изпълниха заканата си и излязоха на протест пред президентството.

Oще по темата
Протестиращите медици носиха плакати с надпис “Пирогов не точи касата!” и “Пирогов не е системен проблем!”, съобщава БГНЕС.

"Ние искаме спокойствие, искаме да спре административният тормоз от НЗОК. Това е нашето искане", каза д-р Камен Данов от Пирогов на протест пред президентството.

Д-р Данов посочи, че на протеста има както и медици, така и пациенти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

Анонимен

преди 2 години

Половината медици в БГ са за пенсия останалите 45% за затвора като оня урудливия стъпунгер дето се хвалеше ,че бил писал диагнозата на министъра КАТО НА БРАТ . Публични средства за масова информация доказано престъпление Ззатвор за такива хърлюци и *** източващи държавният здравен бюджет. Този ЛЕКАР НЗКО и Прокуратурата трябва да го проверява доживот.

136

Анонимен

преди 2 години

Дали тези лекари са същите които протестираха против назначаването на Балтов. Или вече са сменени с калинки с връзки?

135

ББ

преди 2 години

хаха НЗОК и контролен оргат...шепа крадящи ни вменяват,че не подлежат на контрол...в САЩ,Великобритания,Германия и ...щяхте да сте в затвора...Народа ни строи борниците,Народа ни ни дофинансира образованието ви...Народа ни се прекланя пред почтенните лекари...наши деца...шепа използвани политически от гроб и мафията...нямате шанс...правят ви за резил...зависими!!!!лична отговорност на всеки...останалото е...мафия!!!

fallback