fallback

Общ преглед

Служители на строителната компания "Артекс Инженеринг" излязоха на протест пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Преди повече от месец ВАС окончателно отмени акта на ДНСК, с който строителството на сградата бе спряно.

B пиcмo, изпpaтeнo дo мeдиитe, oт кoмпaниятa посочват, чe инcтитyциитe oтнoвo ce гoтвят дa cпpaт cтpoeжa и пpeдyпpeждaвaт, чe тoзи път щe пoтъpcят пpaвaтa cи в съда.

Служебният министър на регионалното развитие Виолета Комитова преди месец разпореди на ДНСК по-задълбочена проверка на случая със строителството на небостъргача "Златен век".

Вижте повече за протеста от репортажа на фотографа Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 години

Очаква се заема от банките да бъде изплатен от държавата заради стопиране на строежа. Те така са го заложили, така безплатно ще им излезе строежа до Nти етаж.В БГ.то всички с планове на източване.

40

Българин

преди 2 години

Какви са тези БРАЗИЛЦИ с написани купечки плакати??? Тези освен строителили, са всичко друго! Събаряй и мутрите в затвора!

39

Пестелив Дядо

преди 2 години

Празните каски са много лесни за манипулации. Две кебапчета, малко ракия и по една цигара. Накрая така ще ги надупат техните началници, че няма да им се вярва.

fallback