Снимка: БГНЕС
Пожар гора тази нощ в хотел в района на околовръстния път и бул. "България". Няма данни за загинали при пожара в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде БГНЕС.
 
Минути след полунощ е получен сигнал за възникнал пожар и силно задимяване в хотелска сграда в столицата. Към мястото са насочени 10 екипа пожарникари от различни столични районни служби със специализирана техника, автомеханични стълби, автомобил за спешна медицинска помощ. Настанените в сградата клиенти са били евакуирани. 
 
Според първоначална информация, няма данни за загинали или сериозно пострадали. На няколко души, вдишали дим е оказана медицинска помощ. Няма жертви при инцидента, един огнеборец е пострадал и е хоспитализиран в "Пирогов".
 
Екипи на полицията са съдействали за обезопасяване на района. Действията на място са били ръководени от директора на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов. 
 
Предстои да бъдат изяснени причините, довели до възникването на пожара. Предполага се, че късо съединение в спа зоната е станало причина за пожара. Управителят на хотела изключва версията за умишлен палеж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase