fallback

Общ преглед
Българската агенция за безопасността на храните започва проверка във връзка с наближаващите Великденски празници, когато има повишено търсене на определени храни като агнешко месо, яйца, козунаци.
Oще по темата
Проверките са започнали още на 7 април и ще продължат до 7 май.

Предмет на проверките са обектите за производство и търговия с храни, както и пакетиращи центрове за яйца.

Складове за търговия на едро с храни и заведения за обществено хранене и търговски обекти за търговия на дребно, както и пазари и борси, също попадат под контрол. Проверките са планови и до момента в София има извършени 200 проверки.

Проверяващите следят също и за съхранението на храните и спазването на противоепидемичните мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

баба мара

преди 3 години

на женския пазар съм била преди 30 години не дават да си избираш кантарътскрит зад купчината плодове като отидеш на контролната везна идва изненадататака че не ходете там това не е пазар а индииско сбо=ри=ще

10

Анонимен

преди 3 години

Що за Пазар е Женски Пазар Те решават, какво да Ти сложат във торбата и ако посочиш свой избор идват псувни и това Ти е за последно да пазаруваш от там и след това си само турист !

9

Анонимен

преди 3 години

Oт 10 години гледам в ютюб руснаците как се борят с техните търговци -мошеници При тях магазините са пълни с храни с изтекъл срок На руснаците им е писнало от търговците и корумпираният им ''Роспотребнадзор '' и са взели нещата в свои ръце- ходят по магазините с камерите , пълнят набързо няколко колички с развалена храна и карат магазина пред тях да ги утилизират Нашите правят същите номера

fallback