Снимка: БГНЕС
fallback

Софийска градска прокуратура привлече като обвиняем 56-годишен мъж за причиняване на смърт вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

Жертвата е Мария Кокилкова, която е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма.
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков.

Oще по темата
Предварителното заключение на експертите е, че смъртта е настъпила от тежка черепно-мозъчна травма. По тялото на жената е имало следи от насилие.

А. С. е задържан за 24 ч. С постановление на наблюдаващия досъдебното производство прокурор мярката за неотклонение е удължена за срок до 72 часа.

Разследването продължава под ръководството и надзора на Софийска градска прокуратура, назначени са експертизи, извършват се разпити.

Предстои да бъде внесено искане в Софийския градски съд за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

"За убийството в София" - То има 10 на седмица уа! Утучняйити са!

10

Анонимен

преди 3 години

Убиеца е бил страстен почитател на Борисов и сега след оставката му си го изкарал на жена си! Всичките избиратели на Тиквата са домашни побойници!

9

Бай Иван

преди 3 години

И него ще го оправдаят юристите на дб, дето пуснаха убиеца австралиец ;) !!!

fallback