Снимка: БГНЕС
fallback
114 са наложените глоби на водачи, които са паркирали автомобилите си в зелени площи в София за март, отчетоха от Столичния инспекторат.
 
Мярката е с цел опазване на зелената система и с цел ограничаване на замърсяването на пътните платна от гумите на колите. В парк "Робов дол" в "Слатина", в районите "Надежда", "Триадица" и "Илинден" са констатирани едни от най-честите нередности. 
 
През месеца се извършиха и 53 броя проверки съвместно с отдел "Пътна полиция" - СДВР по основни пътни артерии на вход - изход София за спазване на изискването тежкотоварните автомобили при превоз на товари да са с чергило и почистена ходова част. Установени са 5 броя нарушители, на които са наложени санкции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Американ

преди 3 години

До МилионерчеKaто няма къде да се паркира не паркираш бе, ***, а оставяш колата и ходиш пеш или визмаш такси.

33

Анонимен

преди 3 години

Чантичката, чървулчетата и всички потуркьовци да си се връщат към родните места... така се решава проблема. Много хубаво стана при първият локдаун когато всичките се ля ци се изнесоха от София и не им дадоха да се върнат. За жалост софиянци трябваше пак да приемем грознати истина, че се ля нията се завърна и то с преденции без покритие, защото който има покритие не му е проблем да си осигури и паркинг, а тези дето немат пари дори за сносна кола най много надават вой, защото имат по 5 трошки

32

Милионерче

преди 3 години

До 22, ало, милионерчето, ти колите в гаражите ли си ги държиш и трите?С тях не ходиш ли до други места, където няма къде да се паркира, няма дори платен паркинг? Ей голям отворко, голям баровец, ама без капка акъл.

fallback