34

Американ

преди 3 години

До МилионерчеKaто няма къде да се паркира не паркираш бе, ***, а оставяш колата и ходиш пеш или визмаш такси.

33

Анонимен

преди 3 години

Чантичката, чървулчетата и всички потуркьовци да си се връщат към родните места... така се решава проблема. Много хубаво стана при първият локдаун когато всичките се ля ци се изнесоха от София и не им дадоха да се върнат. За жалост софиянци трябваше пак да приемем грознати истина, че се ля нията се завърна и то с преденции без покритие, защото който има покритие не му е проблем да си осигури и паркинг, а тези дето немат пари дори за сносна кола най много надават вой, защото имат по 5 трошки

32

Милионерче

преди 3 години

До 22, ало, милионерчето, ти колите в гаражите ли си ги държиш и трите?С тях не ходиш ли до други места, където няма къде да се паркира, няма дори платен паркинг? Ей голям отворко, голям баровец, ама без капка акъл.

31

До

преди 3 години

За да глобяваш за паркиране в калта трябва да си подигурил места и да стоят празни. Тогава наистина трябва глоба. Обаче като няма къде каква глоба?

30

Анонимен

преди 3 години

Лол. Инспектората с милионна годишна издръжка явно се е преработил днес. Производителността им е недостижима.

29

Анонимен

преди 3 години

Само 100? Странно едно кръгче из Младост 2 да направя за 15-20 минути и ще преброя повече.

28

До 28

преди 3 години

А защо ли е станало блато?

27

Анонимен

преди 3 години

аз виждцам едцно блато което по някакъв начин е облагородено с тези спрели автомобили

26

Медуза с ланец

преди 3 години

През март? 100 глоби? Тези ако се разходят само в Надежда за един ден ще утроят глобите. В Младост и Люлин ще са над 1000. За един ден. Някой знае ли как се кандидатства за работа в Столичния инспекторат? Искам и аз да не правя нищо, а да ми плащат.

25

aa

преди 3 години

я тука тревни площи не виждам. Виждам кал и мръсотия и простотия.

24

Анонимен

преди 3 години

В София в Младост мафията застрои половината паркоместа съществували до 1989 година. Вместо паркинг, нов блок с още коли. Къде да паркират? Гледал съм как в европейски градове всяко подходящи за паркиране място се асфалтира и очертава и затова там не паркират по градинки и тротоари. Точно тези наши калища и тротоари, където паркираме заради застроените паркинги, там са направени на нормални паркоместа. Така хем имат зелени площи, хем имат и повече паркоместа

23

Анонимен

преди 3 години

Комплексите на София бяха построени без гаражи, но с многобройни паркинги. След 1989 година мутрите застроиха половината паркинги с разрешението на аверите им от общината, а сега глобяват хората, че няма къде да паркират. Даже и 10 гаража да имаш, къде ще паркираш когато отидеш някъде, за да си свършиш някаква работа, а ти трябва кола?

22

фандупкова работа

преди 3 години

Фандъчето първо да се придържа към някакъв градоустройствен план, доколкото въобще има такъв, след това да следи за необходимия брой паркоместа в новите блокове, също да направи достатъчно паркинги в кварталите, пък били те и платени, и най-накрая да глобява тия по ливадите. И като ще глобява, да глобява. Какви са тия смешни 144 глоби за цял месец. На час може да се глобяват по 144 човека, стига да си размърдат дирниците инспекторите.

21

до 21

преди 3 години

Като няма къде да паркираш, НЯМАШ кола! Simple as that. И аз живея в презастроен квартал, но имам 3 гаража. Къде да паркирали хората?! Типичното мислене на панелен бакчатор от евтин краен квартал, паркирал гордо Е60-ката в градинката на блока точно под прозореца си. На "неговото" си място.

20

Messi

преди 3 години

И аз съм израснал в "Младост"/даже и сега си живея/ , обаче от хубавия квартал няма и помен! Къде да паркират хората ? Тотално го презастроиха!

19

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо се зарадвах как с новите сгради около нас се появи и тротоар, днес излизам с кучето и то какво - някакви морги са го окупирали.

18

кръпел

преди 3 години

кога ще дойдете в Младост повечето коли са в калните градинки , и после тая кал е по улиците

17

Анонимен

преди 3 години

Сто глоби в град над 1 милион души.

16

Away

преди 3 години

До мен: Израснал съм в Младост и съм учил в 128мо у-ще, отдавна живея в чужбина но повярвай като се върна в БГ си е направо културен шок. Специално в София, в случая Младост, коли навсякъде по тротори, по площадките, по поляните и между блоковете, и на всякакви безумни места. Хора сложете си ръка на сърцето, повечето от вас са ходили в чужбина такава идио.тщина с паркирали коли виждали ли сте? Поне в Европа няма. А ние се бием в гърдите какви сме европейци. Цига. ния голяма, особено в кварталите

15

Анонимен

преди 3 години

Горите се бетонират и глобите за това са смехотворни, какво остава за колите....