fallback

Общ преглед

Съдът остави за постоянно в ареста мъжа, задържан при акцията за незаконна печатница в София.

Задържаната жена е пусната под домашен арест, съобщава БНТ.

Oще по темата
Преди ден от прокуратурата представиха експертиза на БНБ, че намерените банкноти са неистински парични знаци, които са двустранно разпечатани и имат защитни елементи.

Според защитата теза обаче банкнотите са били напечатани на обикновена хартия, без защита и релеф.

Двамата задържани са работили по поръчка. Разследващите проверяват дали тя идва от чужбина и има ли връзка с идентична схема, разбита през октомври 2018 година. Тогава бяха разкрити 11 млн. фалшиви банкноти в хотел в Слънчев бряг.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера кога медиите говорят истината и кога - не. Вчера едни медии писаха, че банкнотите имат защитна нишка, други - че няма. Днес.бг посочи, че номерирането на банкнотите е в последователност две букви - 6 цифри -буква, докато на фалшивите банкноти цифрите са седем. Хартията им е различна по качество от тази на истинските, а размножаването е чрез принтване, не със стандартния печат. Кога СпП ще се научи да изчаква резултата от досъдебното производство, а не да обвинява предварително

6

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

КВИ СА ТИЯ РЕКВИЗИТИ, СЪС ЗАЩИТНА НИШКА И ВОДНИ ЗНАЦИ.... ХАХАХААА...МНОГО СКЪПИ РЕКВИЗИТИ, БЕЕЕЕ.... ХАХАХААА

5

Ами, да... ХАХАХААА

преди 3 години

СХЕМАТА Е НА КОНВЕИР---ЕДНИТЕ ПЕЧАТАТ ОСНОВНАТА ЗАГОТОВКА, СЛЕДВАЩИТЕ Я ДОРАБОТВАТ.АКО СЕ ИЗДЪНЯТ, КАЗВАТ ЧЕ БАНКНОТИТЕ СА ТАТРАЛЕН РЕКВИЗИТ.... ХАХАХААА..... ТАКА, ПАРТИЯТА БКП, Е ЩЯЛА ДА ПЛАЩА ЗА КУПНИЯ ВОТ!АКО ГИ ХВАНАТ..... "ВСИЧКО Е МЕНТЕ"!!!!!

fallback