Снимка: БГНЕС
fallback

Заболелите от COVID-19 софиянци са 1%, но леглата в болниците са запълнени на  90% и продължават да се запълват. От всяка мярка, която въвеждаме, се очаква определен резултат. Вирусът е доста агресивен и както виждате, се връща с пълна сила. Това заяви пред БНТ директорът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев.

Той каза още, че не е запознат със заканата на някои ресторантьори да отворят утре въпреки забраната.

По думите му затварянето в понеделник, а не в четвъртък, когато бяха обявени мерките, е заради нуждата от прозорец, в който засегнатите от затварянето групи - ресторантьори, родители и други, да се подготвят.

Пенчев сподели, че той и семейството му са се лекували с Ивермектин, когато са боледували от коронавирус и добави, че много добре е понесъл лечението с медикамента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Solar Power

преди 3 години

Еми нормално какво очаквате. То няма болници в останалата част на страната със съвсем малки изключения ! Защо е така , ще питате бат ви Бойко кото концетрира всичко в Софиа и продължава да го прави. Например защо ИА "Морски транспорт" трябва да се намира в София като там няма море дори и река няма :)

47

How you do

преди 3 години

Добре ли е...

46

До 49

преди 3 години

Къде нидя 95 лвВ ,,Марешки,, е 22 лв. и то не ветеритнарния вариант.Вярно 3 лв е ветеринарния, но 10 тб си изриза 30 лв.Същото е

fallback