Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Трябва много внимателно да подходим към анализа, който правим, и да предложим адекватни мерки. Положението в болниците в София е много сериозно. Навсякъде леглата са увеличени, но натискът към лечебните заведения е много сериозен. Това заяви директорът на РЗИ-София пред БНТ Данчо Пенчев.

Oще по темата

Предлагаме затваряне на молове, фитнеси и заведения за 14 дни. Началото да започне от събота сутринта. Да спрат детски ясли, градини, училища, всякакви извънкласни форми, всякакви събирания, театри, кина, обясни той.

За момента не е необходимо да се въвежда вечерен час на територията на София, стана ясно от думите на шефа на столичното РЗИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Tonita-7

преди 3 години

Сложете вечерен час!Затворете поне за месец:)Две седмици едва ли ще решат проблема.

28

НОЩ-ни мерки

преди 3 години

Засега не се налага вечерен час, но до довечера или утре сутринта може и да се наложи. После ще решим да къртим ли пейки и да затваряме ли Витоша. За Стара планина, Плана, Люлин и Лозенската още обмисляме. И всеки с маска, докато си мие зъбите и спи. Докато си взимате душ - с противогаз и бът плъг само! И не забравяйте да си миете ръцете с формалдехид и индийско орехче.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе въведете бе! Всяка глупост, дето я видите и чуете, я въведете!Дано накрая се събуди тоз *** народ и ви помете!

fallback