Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протест пред Министерството на здравеопазването събра недоволни от противоепидемичните мерки, както и родители, които настояват всички ученици да се върнат от утре в училище, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Обстановката не е такава, каквато я описват. Направих си труда, обиколих болниците, не една, а няколко. Имам клипове, има ли смисъл да го доказвам, нека да отидем с вас със същата камера, в която кажете болница, да видим къде точно са намират тези заболели и тези умрели", настоя един от протестиращите пред здравното министерство.

Протестиращите ще внесат и отворено писмо с въпроси до министъра на здравеопазването Костадин Ангелов.

Общ преглед

"Тук сме, за да се спре с взимането на безумни мерки, които носят повече дефекти, отколкото ефекти. След като няма информация, въз основа на какво са взети едни мерки, значи е диктат. В зависимост от отговорите ще решим какви действия да предприемем", заяви Милко Божанков от "Обединени родители".

"За мен това е биологична война. Това е средство, с което се цели икономическа, социална, здравна, психологическа дестабилизация в глобален мащаб, респективно и в България", категорична е една от майките на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase