Снимка: БГНЕС
fallback

И на 2 януари няма да работят "синя" и "зелена" зона в София. Това съобщават от Центъра за градска мобилност.

С решение на Столичния общински съвет от 4 януари се променят някои правила за паркиране в столицата.

"Зелена зона" ще работи и в събота от 10 до 18 часа.

В съботните дни "Синя зона" също ще започва от 10 ч. и ще приключва в 18 часа. В понеделник започват да функционират и новите части на "зелена зона" в кв. "Яворов" и кв. "Иван Вазов".

От понеделник - 4 януари, контрольорите в обществения транспорт в София започват да следят за редовността на пътниците. Те вече няма да продават билети от 1,60 лева, както досега, а само такива за нередовни пътници от 30 лева, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Оттам уточняват, че на този етап водачите продължават да не продават билети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Аз пък

преди 3 години

Абсолютно съм против платените зони за паркиране - това е злоупотреба с обществена собственост от страна на властите ! Би трябвало да се налага само лимит за престой, и да се плаща, когато се превиши установеното време !

14

Селянин

преди 3 години

Ако видя софийска кола в провинцията ще следва погром !

13

lewskar

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Мисля че с вас можем да развием голяма дискусия и за фабриките и комунената които произвеждаха за само за СИВ и за Приватизаторите след тях но има факт - Държавата с най-много необработваеми земи в ЕС сме ние . И всички селяни се домъкнаха в София Пловдив Варна Бургас Ст. Загора , като основният поток е към София, защото и от Пловдив Варна и Бургас също дойдоха тука . Място няма в зоните зющото и самите зони са проектирани от същите *** селяни , то не само да нарисуваш !

fallback