15

Аз пък

преди 3 години

Абсолютно съм против платените зони за паркиране - това е злоупотреба с обществена собственост от страна на властите ! Би трябвало да се налага само лимит за престой, и да се плаща, когато се превиши установеното време !

14

Селянин

преди 3 години

Ако видя софийска кола в провинцията ще следва погром !

13

lewskar

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Мисля че с вас можем да развием голяма дискусия и за фабриките и комунената които произвеждаха за само за СИВ и за Приватизаторите след тях но има факт - Държавата с най-много необработваеми земи в ЕС сме ние . И всички селяни се домъкнаха в София Пловдив Варна Бургас Ст. Загора , като основният поток е към София, защото и от Пловдив Варна и Бургас също дойдоха тука . Място няма в зоните зющото и самите зони са проектирани от същите *** селяни , то не само да нарисуваш !

12

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз ти казвам какво е положението на Симеон, ако се прибереш след 17ч забрави да намериш паркомясто, добре че имаме гараж там, че иначе.... Комшията даде неговия под наем - 250лв. За нивити и си прав и не си.Масово се закриха предприятия и фабрики.Съгласих се за данъците - като почваш работа да е само с софийска лична карта, и данъците да остават в София. Дълга е темата, но зоната няма да прочисти София - бъди сигурен.

11

lewskar

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо В заблуда си ти . Родът ми е в центъра на София от преди освобождението Мои роднини живеят на Витошка на 6ти септември на Цар асен на Гургулят на пиротска имаме магазини след като въведоха зоната всички селяни селинчовци и т.н. изчезнаха защото в началото договор за наем не се признаваше само нот. акт.На село работа има колкото искаш ама " работливите селяни" си продадоха земите нивите и т.н за да си купят завишен ценово панелен апартамент и да карат такси

10

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте Фъндъчка

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До левскарВ заблуда си приятел. Писна ми да споря с хора, дето ми казват "да идва зоната, че да се разредят колите".преди години живях на Цар Симеон, и като въведоха зоната знАиш ли колко намаляха колите? Николко, само че някой взима пари.И аз искам родния ми град да не е пренаселен, ама хората не идват щото им се живее НА Софията, а щото нямат работа по селата. Ще дойде зоната за всички, и пак ще е пълно с коли, ама тогава ще плащаш и ще псууууваш.

8

Анонимен

преди 3 години

Това някой ден ще се промени. Хора владеещи изкуството на ревизията ще прелистват документи, а общинари ще си скубят косите. Малко ще са онези които ще се укрият.

7

az

преди 3 години

От статията и от снимката ми харесва единствено стикерът на Славия

6

Ozzy

преди 3 години

Не е ли по-добре първо да се въведе електронната тикет система, вместо хората да се постявят в *** ситуации, защото няма откъде да си купят билет? Не всички ползват често градския транспорт и имат карти. Примерно - искам да се кача на трамвая, ватмана няма билети и кво - трябва да обикалям преди това да търся откъде да си купя. Единствената опция е да си купя онлайн дневна карта. За билет обаче - не става.

5

lewskar

преди 3 години

До lewskar Виждам вече първите селяни си показват селската чест , кликвайки палеца на долу . Препоръчвам на всичките провинциални личности да изгледат операта на Маскани " Селска чест ". Онзи " умник Гьору" Жельо Желев дето призна Македония , същият премахна софийското жителство през 1990/91г Ако го бяхме запазили като Чехите да ли София ще ше да е най-мръсният град ? Айде време да си събирате багажа и обратно на село

4

lewskar

преди 3 години

Зоните трябва да станат 24ч , трябва да се въведе винетка за София .Защото от Петък вечер до Понеделник сутрин 25-30% от колите в зоните са с различна от Софийска регистрация.Данъците на колите в София са най-високите а не сельото , да взима работно място , да замърсява , да му търпим селската чест, а и да си паркира , като софиянец и да си плаща данъка в сусурлеево !В Чехия премахнаха Пражкото гражданство прес 2000г 4 гоидини преди пресъединяването към ЕС , не са по-глупави от нас.

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ама защо има зелена зона изобщо?!? Аз предлагам зелената да отпадне и да остане само синята, ама не само за баровците от центъра, а и за нас сиромасите от периферията, и ние искаме синя зона. И то не само в София, ами във всеки град и всяко селце, освен това да е денонощна. Братя нека се обединим - Нека не оставим нито един автомобил в България да стои паркиран безплатно. За наше добро е !!! ;))))

2

Чичо

преди 3 години

Айде стига с тия глупости! Зоната трябва да се направи целогодишно валидна и за цяло София (без изключения)!

1

Анонимен

преди 3 години

Голяма аванта от мутряците!Благодарим коленопреклонно!