Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Контрольорите в обществения транспорт започват да следят за редовността на пътниците от 4 януари 2021 година.

От тази дата те няма да продават билети от 1,60 лева, а само такива за нередовни пътници от 30 лева, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

На този етап водачите няма да продават билети.

Всички каси, които са 61, както и тези на метрото – 81, работят. Превозни документи може да се купят и в 114-те офиси на пощенските станции, в 116 тото пунктове, в магазините на веригата „345“, както и в над 200 обекти на външни разпространители, повечето от които са в близост до спирките на обществения транспорт.

Дневна карта можете да се купи и онлайн през приложението ни MPASS.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

N

преди 3 години

Върнете си автоматите за билети тогава... Пътувайки след празниците от друг град, в 5-6ч сутринта НЯМА от къде да се вземат билети/карти.. И не е зле или всички да проверявате или никой, а не така избирателно и да пропускате хората с много от права и никакви задължения...

30

Не е лошо

преди 3 години

До АнонименДо:"Крайно време..."Обаче няма да стане, защото ЦГМ-то ще трябва да им плаща заплати на тези контрольори/кондуктори. Линиите са общински.Тарикатска им работа - 2000 спирки, 61 будки за билети. Контрольорите глобяват - чиста печалба!По диагонал София е колкото от Бургас до Средец/Грудово - несравними са нещата

29

Слав

преди 3 години

Какво им пречи да продължат да продават билети, това спести много разходки на хората. Да не би контрольорите да са се напрегнали много, А!

fallback