Снимка: Pixabay
fallback
86-годишната жена, която беше нападната пред банкомат в столичния квартал "Дружба", е починала само седмица след нападението, съобщи Нова тв. Смъртта е настъпила вследствие на травмите и кръвонасяданията тя е получила белодробна емболия.
 
Дафинка Милева беше пребита посред бял ден, след като изтеглила от банкомата 590 лева. Тези пари получила като енергийни помощи.
Oще по темата
 
По случая е обвинено 16-годишно момиче, което има и множество криминални регистрации. На непълнолетната е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Не се изключва и варианта прокуратурата да й повдигне по-тежко обвинение заради смъртта на възрастната жена.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 3 години

ИЗПИТВАМ ВСИЧКОТО ОТВРАЩЕНИЕ!!!НЯКОЙ ЗАДАВА ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ИМА РОМИ В БГ?ПРЕЗ 15-ти ВЕК/били сме под турско робство,защо ли?!/НАШИТЕ ПОРОБИТЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ПУСКАТ В БГ И РУМЪНИЯ ДОШЛИТЕ/защо ли?/РОМИ ОТ МАЛА АЗИЯ,КОИТО ДО ДЕН ДНЕШЕН СА СЕ УМНОЖИЛИ САМО БОГ ЗНАЕ КОЛКО ПЪТИ,ДО СЕГА!ЗНАЕМ,ЧЕ ТЯХНОТО РАЗМНОЖАВАНЕ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ПОКОЛЕНИЕ!НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ НИКОГА/повечето от тях/И НЯМАТ ДОХОДИ ЗА ТАКОВА ПОКОЛЕНИЕ-5 ВЕКА ВЕЧЕ! ТА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,А ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ законите и наказанията са предпоставка за това. Липса на съдебна реформа е голям техен грях ! Излизането от ЕС е задължително и наложително ! Криворазбраната толерантност води до това

72

Влади

преди 3 години

В БГ няма цезура, не, затова ме изтриха, като казах, че убийцата ще бъде пусната на свобода, защото е убила човек. Виж , ако беше наръгала мазния Шаро - кученце от улицата, тогава получаваше доживот. Така е в днес.БГ, трият за истината.

fallback