74

Анонимен

преди 3 години

ИЗПИТВАМ ВСИЧКОТО ОТВРАЩЕНИЕ!!!НЯКОЙ ЗАДАВА ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ИМА РОМИ В БГ?ПРЕЗ 15-ти ВЕК/били сме под турско робство,защо ли?!/НАШИТЕ ПОРОБИТЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ПУСКАТ В БГ И РУМЪНИЯ ДОШЛИТЕ/защо ли?/РОМИ ОТ МАЛА АЗИЯ,КОИТО ДО ДЕН ДНЕШЕН СА СЕ УМНОЖИЛИ САМО БОГ ЗНАЕ КОЛКО ПЪТИ,ДО СЕГА!ЗНАЕМ,ЧЕ ТЯХНОТО РАЗМНОЖАВАНЕ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ПОКОЛЕНИЕ!НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ НИКОГА/повечето от тях/И НЯМАТ ДОХОДИ ЗА ТАКОВА ПОКОЛЕНИЕ-5 ВЕКА ВЕЧЕ! ТА НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,А ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ законите и наказанията са предпоставка за това. Липса на съдебна реформа е голям техен грях ! Излизането от ЕС е задължително и наложително ! Криворазбраната толерантност води до това

72

Влади

преди 3 години

В БГ няма цезура, не, затова ме изтриха, като казах, че убийцата ще бъде пусната на свобода, защото е убила човек. Виж , ако беше наръгала мазния Шаро - кученце от улицата, тогава получаваше доживот. Така е в днес.БГ, трият за истината.

71

Анонимен

преди 3 години

Изводът:-Който не може да носи на бой,изобщо да не припарва до банкомат.

70

младен

преди 3 години

"Не се изключва и варианта прокуратурата да й повдигне по-тежко обвинение заради..."Е как така "не се изключва"??? Т'ва да не е като да и е счупила малкият пръст.

69

SHEFA

преди 3 години

86 ГОДИНИ ДА ЛЕЖИ.

68

Анонимен

преди 3 години

Конграчюлешънс Борисов!!

67

Анонимен

преди 3 години

Само 16 годишно женско,ама вече стигнало до там че да му се срежат вратните жили. Лош ген остана само по улиците.Дано се случи накакво пресяване,че така ако я караме сме си заминали сите.

66

в

преди 3 години

Биячите и жената не са носили маска. Заразили са я с КоронаВирус. Развила е Ковид-19. Къде са конспираторите сега?Всичко е ясно.

65

кокиче цъфна на гроб

преди 3 години

Никоя демокрация не е нахранила децата, не дала образование за децата, здравеопазване за сички, работа за всеки и спокоен старчески живот.И за кво га плюме Тодурчето та ни се натресе таа кофпомпа от банкя и подцинкованата вагиналнагербуткаи ни лъжат че кат са тиквои, че били от ТКЗСето и БЗНСЕТО

64

Анонимен

преди 3 години

Това не знам как трябва да се коментира. Дано на оня свят да има Господ и да раздава справедливост. Дано и това малко **** да влезе на топло за дълго време. А бабата да почива в мир! Това е пълно безобразие!

63

има полезност!

преди 3 години

да я поставят на системи пълни скуранвируса и да я спукат от ваксинации

62

Анонимен

преди 3 години

А защо медиите мълчат, че момичето убило бабата е от доста заможно и известно в Булгария семейство??Защо се премълчават такива подробности??

61

Анонимен

преди 3 години

Гладьт до какви неща води

60

Бай Иван

преди 3 години

Искахте демокрация и евроценности, на ви сега, ще излезе след година две и ще убие ваш близък следващия път, а вие ще я хранете в затвора междувременно ;) !!!

59

Анонимен

преди 3 години

До азътТи май никога не си излизал от селската си колиба.

58

Тъпанар

преди 3 години

"Гнило е семето в почвата плодородната,дето го пръскат они,плодове грозни ще бликнат в народнатанивица, грозни злини.Хранят с отрова това поколение,с дело, с примери и с реч...Бъдеще страшно ще жънем в смущение,жънем го даже ний веч..."Иван Вазов

57

Анонимен

преди 3 години

Тука ахкаме ама в западна и Северна Европа това си е ежедневие.

56

Анонимен

преди 3 години

Принципно й трябват още 2 години, за да гласува за ГЕРБ, но ще й дадат още от сега, заради успешното активно мероприятие. Така правят гербаджиите. Фиктивна секция, подправена лична карта и чувал с бюлетини.

55

Totenkopf

преди 3 години

Това е бъдещето и съдбата ни, куха държава с кухо управление и инситуции и една камара черпаклии на държавната копанкя