Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Таксиметрови шофьори в София излизат днес отново на протест. В 11.00 часа на площад "Александър Батенберг" с искане за осигуряване на условия за лоялна конкуренция и за инкриминиране на нерегламентирания превоз на пътници те отново ще проведат демонстрация, предаде БНР.

Още по темата

По време на протеста таксиметрови шофьори ще бъдат призовани да дарят кръв, а преболедувалите Ковид-19 да дарят кръвна плазма, съобщават от Федерацията на таксиметровите шофьори.

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 месец

Само знам, че тарифите на такситата не са мърдали с години. А всичко се вдигна - ток, вода. Би трябвало и тая услуга да има нормално увеличение. Като една куриерска фирма от 3 лв. тарифата за писмо е 7 лв.

36

моч

преди 1 месец

До 17 Анонимен
"ДА ВИ ПИКАМ НА ДЪРЖАВАТА !"
Хубаво е да се прави разлика и да се употребяват правилно понятията ДЪРЖАВА и ДЪРЖАВНОСТ защото когато "пикаш" на държавата , пикаш върху мен и върху себе си ( ако си БГ ) , а когато "пикаш" на държавността - пикаш на калпавата , корумпирана и престъпна администрация , която от 1944г. насам работи все така - срещу род и родина.
С останалото съм съгласен !

35

Анонимен

преди 1 месец

Нямало санитари дори и за 3000 лева в Пирогов. Пожелавам на медиците да останат без хора дори и за 30000 лева. Обезкръвяването на здравната система е много полезно нещо за свободата ни.