Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

117-и ден на протести в столицата. Въпреки че в неделя от „Отровното трио“ заявиха, че протестът няма да бъде всекидневен и следващата демонстрация ще е на 5 ноември, днес пред Министерския съвет отново се събраха демонстранти.
Oще по темата


Недоволните граждани се събраха на фонтаните пред Президентството. Към 19:30 ч. те съобщиха, че се присъединяват към майките от "Системата ни убива", предаде Bulgaria ON AIR.

Протестиращите обявиха, че няма край на протестите. Около 20:00 ч. те отидоха на шествие, което се спря на кръстовището на Орлов мост.

То бе блокирано от демонстрантите, които бяха категорични, че няма разделение между тях и протестът ще бъде единствено граждански.

За днес също има обявен протест. Сборният му пункт е пред Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Бибо

преди 3 години

АЗСПЯМО ТЕБ ДАВАМ ФАКТИ И КАЗВАМ *** ЗА ЗЕЛЕ, ЧЕ:ИМАХА ДОСТОЙНСТВО, ДОСТОЙНСТВО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОИ СА. А ВИЕ И ТУЛУПЧО НИЩО НЯМАМАТЕ ДОСТОЙНО НЯМАТЕ СМЕЛОСТ НЯМАТЕ. САМО ПРАВИТЕ ВЯТЪР С УСТИТЕ СИ. НЕ СЪМ КОМУНИСТ А ГРАЖДАНИН КОЙТО ГОВОРИ СЪС УВАЖЕНИЕ ЗА ДОСТОЙНИ ТЕ КАКВИТО И ДА СА ТЕ. ПРОВАЛИТЕ СЕ ТОВА Е КРАЯТ ВИ. ЖАЛКО ЗА ОПОСКАНАТА НИ РОДИНА. И ПО ГОЛЯМ комунист от вашият водач НЕМА дори и във СЕВЕРНА КОРЕЯ....

47

До 29

преди 3 години

29Анонименпреди 4 часа 7 25Който и да дойде на власт, все ще е по-добре от мутрите. Факт################Само за некадърниците и червените "съединители", управляващите са мутри.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно .Има няма 150 дни и ще бъдете удовлетворени .Ще има оставка и избори.

fallback