48

Бибо

преди 3 години

АЗСПЯМО ТЕБ ДАВАМ ФАКТИ И КАЗВАМ *** ЗА ЗЕЛЕ, ЧЕ:ИМАХА ДОСТОЙНСТВО, ДОСТОЙНСТВО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОИ СА. А ВИЕ И ТУЛУПЧО НИЩО НЯМАМАТЕ ДОСТОЙНО НЯМАТЕ СМЕЛОСТ НЯМАТЕ. САМО ПРАВИТЕ ВЯТЪР С УСТИТЕ СИ. НЕ СЪМ КОМУНИСТ А ГРАЖДАНИН КОЙТО ГОВОРИ СЪС УВАЖЕНИЕ ЗА ДОСТОЙНИ ТЕ КАКВИТО И ДА СА ТЕ. ПРОВАЛИТЕ СЕ ТОВА Е КРАЯТ ВИ. ЖАЛКО ЗА ОПОСКАНАТА НИ РОДИНА. И ПО ГОЛЯМ комунист от вашият водач НЕМА дори и във СЕВЕРНА КОРЕЯ....

47

До 29

преди 3 години

29Анонименпреди 4 часа 7 25Който и да дойде на власт, все ще е по-добре от мутрите. Факт################Само за некадърниците и червените "съединители", управляващите са мутри.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно .Има няма 150 дни и ще бъдете удовлетворени .Ще има оставка и избори.

45

Програмист

преди 3 години

Жалък напън да се оттеглят с достойнство, след като омръзнаха на всички. Е....... не мина.

44

БИБО,БИБО !!!

преди 3 години

Абе БИБО ,що не кажеш че си комунист бре.Диалогът с теб е излишен.Комунистите винаги обвиняватжертвите си за престъпленията които сами са извършили срещу тях Нали вие си го свалихте,вие ни окрадохте ,изнесохте и излъгахте този народ.Два милиона българи напуснаха от 90 до 97 година ,а вие се изпокрихте във външнотърговски фирми с краденото.Езуити!!!...Ще приписва той греховете на ,,недоносчето",на обикновенните хора. Какво достойнство у хора като Гечев?

43

Бибо

преди 3 години

ПОМНЯ, ПОМНЯ ДОБРЕ ПОМНЯ. НО ТОГАВА ОНЕЗИ ИМАХА ДОСТОЙНСТВО И СЕ ОТЕГЛИХА. ТОГАВА ДРУГИ ТЪМНИ СИЛИ НЕ ОТ ТАШКЕНТ РОВИХА У ЛАЙ... ТА. ВСИЧКО БЕШЕ ПЛАНУВАНО И БЕШЕ ЗА ДА У КРАДЕТЕ НАРОДА ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТЕ ВСИЧКО КОЕТО НИЕ ПОСТРОИХМЕ. А ТО НЕ БЕШЕ ХИЧ МАЛКО. БЕШЕ И ЗА ЕДИН БОРД. И ОТ ТАМ МНОГО СЕ НАГУШК АХА. Този сега здраво държи кокала. СТРАХ го е от нар. ЛЮБОФ. РАНО ИЛИ КЪСНО СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА....

42

АК-47

преди 3 години

Последните остатъци от безмозъчните, мързеливи и О.Т.К.А.Ч.Е.Н.И. Л.У.М.П.Е.Н.И. СДВР няма ли да изрие накрая тези ненормалници без маски, при неразрешено блокиране на кръстовища. Фандъкова се загрижила за болниците. Ами тези *** разнасят вируса, защо не ги разкара жандармерията. Тия лигльовци първи ще тичат да ги лекуват лекарите, ако се тръшнат. Но те са причина да пламти София

41

До 30

преди 3 години

А вие така хубаво ни управлявахте четирсе години ....

40

само ,че

преди 3 години

До Анонименза 10 години феодал не се става -търси феодалите в столетницата.

39

До БИБО и подобни

преди 3 години

А как хубаво ни ,,управлиха" на три пъти ,,немутрите",ама ти явно си бил тогава и други като теб в ,,ташкент".Ех дечурлига не живели не видели какво е фалит на държавата и колко,,лесно" се снабдявахме с един хляб и две бурканчета мляко. Какъв Герб бе поколение глезено,гледаме реално и обективно живота !П.и.к.л.ьо.в.ц.и,ех слободия!!!...Да се върнат ,,другарите" ,да отворят пак Московска 5,тогава ще видиш ,,управление" и разрешение за протест ли.????

38

Новите стари протест

преди 3 години

Демек настъпи часът на Мая Манолова. Давай Майче ти си на ход!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Кой казва, че *** са на привършване. Няма такова нещо. Доказателство са кресльовците оставкапитеки, които друго не могат да правят и продължават протестите. Да им пожелаем "приятно" зъзнене" и загряващо крякане.

36

Бибо

преди 3 години

Мога и със малки букви да пиша. НО големите по се набиват у очите ви. Дано да даде БОГ да видите ИСТИНАТА.....

35

питам

преди 3 години

Къде се покри мутрата фигурант. Няколко пиа ндета престанаха на увредените майки. Голям майтап. Седем пи андета власт свалят. Превратаджията го очаква прокурора, със специални президентски пранги.

34

Анонимен

преди 3 години

писането с главни букви издава психическа нестабилност

33

Бибо

преди 3 години

БРАВО НА ТРИОТО ОТРОВИХА ЖИВОТА НА ТУЛУПА. ЛЪСНА ИМ ГОЛИЯТ ***. СВЪРШИХА СИ РАБОТАТА ТРИОТО. 67%ОТ ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ(ТУЛУПА) ВЕЧЕ. ДНЕС ТРОЛЧЕТА ТА НА ГЕПИ СА ДОСТА АКТИВНИ... ДА НЕ Е ДНЕС ЗА ПЛАТЕН ДЕН???!!???!?

32

Анонимен

преди 3 години

Шайката Гроб отива в затвора!Оставка!

31

Чака

преди 3 години

До ДжонсънТи луд ли си ????

30

Анонимен

преди 3 години

Демонстрации по време на пандемия?

29

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вече 11 години и половина не можаха да се научат да управляват. Докога ще ги чакате да се начуат, още 100 години ли?