Снимка: Pixabay
fallback
Преди дни мъж успя да отмъкне два велосипеда на различни собственици от един блок само за броени минути в столичния квартал "Полигона", съобщи Нова ТВ.
 
Мъжът е успял да разбие вратите между етажите. После спокойно напуска с велосипедите, а кражбите са извършени в рамките на 30 минути.
 
Една от потърпевшите разказва, че чува силен шум. Установява, че велосипедът го няма, а няколко врати са разбити.
 
"В нашия блок се влиза само с чип. Бях събуден от потърпевшата съседка и станах да реагирам. Крадецът влиза в блока два пъти, като цялата процедура е за около 2 часа. Щетите са за около 1000лв., а има и липсващи обувки по етажите", разказва домоуправителят Йордан Йорданов.
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Явно никой не знае.

15

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли какво се прави, ако хванеш крадец да краде в дома ти?Ако можеш да се защитиш? Ако той има оръжие - да речем, нож... Или може да те удуши...А ти можеш да го застреляш... Трябва ли да го застреляш или само да го раниш, за да може да го арестува полицията? В демократична Америка, ако го застреляш си герой!

14

Анонимен

преди 3 години

До до 13 = 14Не може да бъде! Намери се жив софиянец!Само да не четеш нещо апокрифно!!!Като човек, учил аритметика, вероятността някой да знае нещо подобно е 0,000001

fallback