Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Общ преглед

Днес се навършват точно 100 дни от началото на протестите в София с искане за оставката на кабинета и главния прокурор. Именно заради стотния ден на протестите, организаторите на недоволството го обявиха за пето "Велико народно въстание".

Oще по темата
В петъчния ден по изключение протестиращите започнаха да се събират доста по-рано от обичайното в последните дни. Още около 17 часа в Триъгълника на властта вече имаше хора, които малко по-късно блокираха движението по бул. "Цар Освободител".

На този етап обстановката е спокойна, но има засилено полицейско присъствие.

Вчера от т.нар. "Отровно трио" обявиха, че в проявите тази вечер се очаква да се включат и четирима чуждестранни евродепутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ДО ТУК- ВЧЕРА БГ СЪД ОТБЛОКИРА СМЕТКИ НА ЧЕРЕПА ЗА 300 000 000ЛВ И ТОЙ СПИРА ДА ПЛАЩА-"СТИНКИ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА"- ЩЕ ИМА РАЗХОДКИ НА ЕДИНИЦИ- НО ТЕАТРИТЕ СВЪРШИХА.

134

пияница мистик

преди 3 години

Прошляците седят с плакати и чакат някой да ги оправи, да им смени памперса, да им купи дом, ДА МУ ДАДЕ 3000 ЕВРО ЗАПЛАТА, а той да е недоволен от политиците и да чака оная, Техноимпексовата с хотела за 20 милиопна в Халкидики да го оправи....Хахахахах, мизерно ск0т0ве

133

пияница мистик

преди 3 години

Тоя от снимка 5 иска държавата да му купи дом, защото видиш ли, не е било честно политиците и банките да имат, а той, сдухания - НЕ! Ами някой да му обясни как се учи, за да печели пари, или как се върти бизнес, или пък ако е тарикат политик да стане. Аз как успях да си купя за 6 месеца жилище в центъра на София и без да прося от държавата. И още 2 други апартамента ей така, да има и да взимам едни 1000 лв наем от въздуха. А, и един в Пловдив имам, ама него даже не го броя.

fallback