Жена открадна 4 велосипеда в столичния кв. "Гео Милев". Велисипедите са на обща стойност от около 3000 лева. Тя е влязла във входа в късните часове на нощта съвсем незабелязано. Входът има осветление, но дори това не я е спряло.
 
Жената не е носила никакви прикриващи средства на лицето. Успяла е да влезе през две врати, които се отключват само с карта.
 
"Тя използва някакъв инструмент, който се вижда на камерите и с който си разбива двете врати последователно. Влиза в топлата връзка към гаражите и мазетата, оглежда навсякъде за отворена врата или нещо забравено. Така стига до подземния ми гараж, където се натъква на нейните нови придобивки", каза потърпевшият Стилиян Василев пред Bulgaria ON AIR.
 
Той разказва, че жената първо взима едното колело и излиза през входа, качва се на него и отива да го остави.
 
"След това се връща пеша за поредната бройка колелета и така 4 пъти. На четвъртия път идва с момче, което е с качулка и с маска. Неговата физиономия не се вижда", допълни Василев.
 
Оказва се, че жената е откраднала и няколко кутии перилен препарат.
 
"В цялата кооперация има видеонаблюдение. Реших да публикувам въпросната госпожа в социалните мрежи", каза още потърпевшият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase