Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Иво Мирчев от "Да, България" заяви, че очаква на днешното Велико народно въстание да се съберат много хора, чиито искания да бъдат ясни и категорични. Той обаче очаква и провокации.
Oще по темата
"Искаме мирен протест и никакви провокации към полицията. Желанието ни беше да обиколим цялото Народно събрание, но полицията не ни позволява, въпреки че сме го заявили като мирен протест. Очевидно властта много се страхува. Очакваме провокации, както и предния път. Това не са хора, които са част от протестиращите", коментира Мирчев за Bulgaria ON AIR.

Той посочи още, че от "Демократична България" и "Да, България" са призовали своите симпатизанти да подкрепят протеста, а за политика може да се говори след постигане на целите.

"Няма делене, всички призовават хората да протестират. Всички трябва да бъдат на площада, без значение от партийния им цвят", каза Мирчев в ефира на "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Горнобански

преди 3 години

Този тарикат беше записал децата си в детска градина 164 в Горна Баня в нарушение на правилника през 2018г. Точно от такива като него се опитваме да се отървем.

20

Милен

преди 3 години

Да, България са дребни играчи и пионки на Прокопиев. Осврн това нищо не разбират от политика.

19

Оффф

преди 3 години

Оффф, пак ли тези "невинните" от ДБ, тези са навскяъде аман вече. Като искат мирен протест да не създават провокации, елементарно е. На Мирчев и останалите от ДБ все някой друг им е виновен.

fallback