Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Полицията изтласква протестиращите от пл. "Независимост", след като хвърлянето на бомбички в "триъгълника на властта" продължи повече от час.
Oще по темата

Имаше опит от органите на реда да задържат протестиращ, при който полицай се подхлъзна и падна.

Тази вечер напрежението на протеста с искания за оставки отново ескалира и вече има множество ранени.

Освен пиратки, към униформените летяха всякакви предмети - бутилки, столове, камъни и др.

Полицейският кордон стана плътен, на площада дойде и водно оръдие. Полицаите са с щитове и шлемове.

През целия ден от сутринта продължиха протестите и сблъсъците между протестиращи и полиция. От СДВР заявиха, че това не са мирни протести и срещу тях са излезли хора от криминалния контингент.

Десетки са пострадалите полицаи и протестиращи днес.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

302

БГ Съдия

преди 3 години

Нали знаете закона - срещу агресия се бори с право, а не с бой! Нали така учите народа - като ви удари някой - обадете се в полицията и после търсете правата си в съда!! Е те така и сега - като ви замери някой не го бийте с метален бокс и шутове , а просто го арестувайте и го съдете , но не , вие сте там, за да биете народа !

301

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ще продължи да участва,партията му ще влезе в парламента,без значение дали е първа или евентуално втора политическа сила.

300

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕНИма избори,нека на изборите се види кой колко гласове ще има,не е необходимо да се пролива кръв и да се насъскват българи срещу българи,само защото някой олигарх така е поръчал и бърза да свали Бойко,нека по мирен път се избере партия на редовните избори,какво ви пречи да изчакте няколко месеца,хем ще се спестят милиони левове,хем няма да страдат хора!

fallback