Снимка: Pixabay
fallback
"Паяк" вдигна колата на онкоболен човек, спрял за преглед в болница. Потърпевшите Росен Дешев и неговата съпруга Теменужка Симеонова били паркирали с изряден стикер на място за инвалиди пред "Пирогов". Жената завела мъжа си на преглед, но на излизане от болницата от колата им нямало и следа. В последствие се оказало, че е вдигната от "паяк", а причината била, че патрулиращите полицаи не успели да видят добре номера на стикера, който е бил поставен на предното стъкло.
 
Въпреки че на наказателния паркинг станало ясно, че човекът е с увреждане и е с изряден стикер, бил принуден да плати разходите за репатрака.
 
"Казаха ми, че стикерът е бил сложен по-надолу на стъклото и не са се виждали номерата и валидността", разказа Теменужка Симеонова пред Нова телевизия.
 
"Не ни глобиха, защото казаха, че не сме в нарушение. Платихме обаче за репатрирането и за престоя на наказателния паркинг", допълни тя.
 
"Автомобилът е бил принудително преместен на специализиран паркинг, тъй като полицаите са установили, че не се вижда валидността на стикера", заяви Румен Добрев, началник на отдел "Принудително преместване" в Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

НЕанонимен

преди 3 години

До Анонимен: Освен, че си АНОНИМЕН, си и *** като гъба!

28

Анонимен

преди 3 години

Алчни, нагли и безсрамни са тези от градска мобилност.А от общинска полиция вместо да гонят бандити тормозят софиянци с измислени нарушения. Сигурно паяците им дават процент

27

Т.Шак

преди 3 години

А защо на талона датата и номера не са написани на място, което няма как да се сложи на предното стъкло и да не се види, например в горния край на талона?

fallback