fallback

Общ преглед

Нова лятна радост има за софиянци, след като аквапаркът в парк "Възраждане" отвори официално врати.

Общо 5 външни басейна с 8 водни пързалки са част от зоната за отдих. Аквапаркът заедно със закрития басейн са разположени в новия парк Възраждане с площ 75 дка в кв."Зона Б-5".

Oще по темата


Закритият басейн работи за граждани от 17 юни и вече има над 1600 посещения и 150 закупени абонаментни карти.

Външната зона включва развлекателен басейн с дълбочина 140 см, хидромасажен басейн с дълбочина 90 см, два детски басейна и бебешки басейн с дълбочина 20 см. Има открит външен бар и 300 шезлонга с чадъри.

Деца до 90 см влизат безплатно с придружител, пенсионерите получават 30% отстъпка от цените.

Парк Възраждане бе изграден като изцяло нова паркова територия в града. За всеки от имотите Столична община водеше съдебни дела през последните години, с които спаси и запази територията за обществено ползване.

Освен зелените площи и алеите, част от него е спортния комплекс "Спортна София 2000".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

До:"До какво ми

преди 3 години

Явно си привърженик на заглавия,които те прехвърлят към друга статия.Нещокато "10 полезни храни,пазещи от Ковид19".Натиснеш от любопитство и ти пишат:"...джинджифил...Останалите девет ще видите на Здраве-то.бг".И започва еднолашкане от тук-там.Или "Росица Кирилова призна за връзката си с Вл.Живков".Натиснеш от любопитство и те прехвърлят напр. в "Жената.бг".където съобщават:"Рос.Кирилова призна,че не е имала никаква връзка с Вл.Живков".Интересен избор имаш,но за повечето хора е досаден.

35

БЕСЕН СОФИЯНЕЦ

преди 3 години

Сф не е САМО южните и западни райони !!!!!!!!! От повече от 7 години .ФАНДЪКОВА БАВИ строежа на АКВАПАРК на определеното място - ул РЕЗБАРСКА .със готова инфраструкторе.със стигащи до него ДВЕ реисови спирки.....СЪС ЕСТЕСТВЕНА БОРОВА и ЛИПОВА ГОРА ..със отл. ресторант ( " МАСЛИНКАТА ") ...със място за ПАРКИНГ. И НЕЩЕ....и НЕЩЕ...и НЕЩЕ .и вс . реституирани земи СА БЛОКИРАНИ !!! А бюджета на СФ е над МИЛИАРД ( да се беше изплатил до сега ). ФАНДЪКОВА се гласи за ПОСЛАНИК .но ще я БЛОКИРАМЕ

34

До Korean soup

преди 3 години

Абе *** щом толкова мразите софиянци защо ни стоките в града а? Имате си ваши градове, развийте си ги и ни се махайте от главите!

fallback