Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов е освободен от ареста на Първо районно управление на МВР в София, съобщава "24 часа".

Според изданието това се е случило в 1 след полунощ.

Oще по темата
Спасов беше задържан в понеделник във връзка с краткото блокиране на метрото в квартал "Младост" заедно с още двама души, като част от гражданското недоволство.

За да го защитават пред районното пристигнаха трима адвокати, сред които Татяна Дончева, Емил Георгиев и Мая Манолова. Имаше и блокаж на движението от негови съмишленици пред сградата на полицията на ул. "Шипченски проход", където беше отведен.

Засега Минчо Спасов няма повдигнати обвинения, а е разпитан само като свидетел и се установява съпричасността му към извършеното, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

СПАСОВ

преди 3 години

е бил ВЕЧНО КОМУНИСТ!!!!НИКОГА от СДС!!!

27

Анонимен

преди 3 години

До бай ЛамбиМислиш ли, че точно тези, дето лежат по жълтите павета и по кръстовищата, се интересуват дали ще падне правителството? Те се интересуват само от това дали ще им дадат по 30 или по 50 лева.Онези, които им плащат, те са заинтересувани да изтикат сегашните от ръководните им постове, та да се настанят те и да "усвояват" милиардите от ЕС.

26

Вижте го добре

преди 3 години

До 2001 г. е върл седесар. После става кадър на монархистите, а днес е сътрудник на партията-столетница. Мая Манолова и Татяна Дончева първи изприпкаха и му станаха адвокати, за да го извадят от ареста.Можеш ли да приемеш сериозно такъв политически бояджия?Дори Корнелия бледнее пред него.Надминава го може би само прословутият Диньо Шарланов, професор по история на БКП, после земеделец, после монархист и автор на няколко книги, в които така злобно ругае и "разобличава" БКП както никой друг!

fallback