Снимка: Pixabay
fallback
От понеделник, 19 юли, в болница "Пирогов" ще започнат да правят PCR тестове за COVID-19 на пътуващи в чужбина, съобщиха от bTV. От лечебното заведение съобщиха, че ще издават сертификат, който е преведен на английски език.
 
Изследванията ще се правят сутрин от 8 ч. до 10 ч., а резултатите ще се получават между 12 ч. и 13 ч. на следващия ден от централната регистратура на болницата.
Oще по темата
 
Пробите ще се изследват в сертифицираната лаборатория за Real Time PCR, уточниха оттам. 
 
Хората, които ще се тестват, трябва да имат в себе си двустранно ксерокопие на личната си карта, а за децата се иска пресниман червен паспорт. 
 
Цената на индивидуален тест е 100 лв., за двама - 200 лв., семейният пакет за трима души е 270 лв., а за четирима - 350 лв. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпримерно на семейство да взимат материал от всички и да го пуснат на един тест?то на вас от махалата един материал ви стига :)

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонименскъпичко дохажда - можеше по 50 лв -все пак плащаме здравни осиг,.,и колко плащаш ве каскет? 6-7лв?

21

Анонимен

преди 3 години

До СвшТова, което виждам е, че се търгуват без налична конкуренция по 100 лв. от медицински лица, които би трябвало да лекуват, а не да продават.ами започни ти да правиш тестове по 50лв, ще има конкуренция и лекарите ще лекуват и няма да продават.Ако не можеш - върви да крякаш на площада.

fallback