Снимка: БГНЕС
fallback
Тестват за COVID-19 децата от 185-та детска градина в столичния квартал "Дружба".
 
В неделя бяха установени случаи на заразени с коронавирус майка и три деца. За момента не са открити заразени хора от персонала.  
Oще по темата
 
Днес ще бъдат изследвани над 150 деца. Тестовете ще се правят в детската градина. Тя ще остане затворена за неопределено време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Родител, който в епидемия си хвърля детето на детска градина, защото не му се гледа вкъщи, е пълен деградирал индивид! Да му сложа определение животно, няма, защото дори животните пазят малките си от опасност! Сега същите тези на чиито деца открият вируса, да носят съдебна отговорност и да не реват публично, че са им се заразики децата! Жал ми е само за персонала, че са изложени на риск заради oligofrenyasali родители, които пушат и си пият кафенцата, а не работят

4

Анонимен

преди 3 години

"Пак да питам, що за пълни дауни са тези които си пращат децата на градини? Не трябва ли тези деца да се отнемат от такива "..Пак да ти отговоря. Нормални. Мислещи. Психично здрави. Такива са хората, които си пращат децата на детска градина. А за такива като теб, които обиждат на дауни, просто ще замълча. Макар че също с лекота мога да поставя диагноза.

3

Анонимен

преди 3 години

Дали на децата сега ще им хареса да им бъркат с клечки в носовете и устите някой знае ли? Пак да питам, що за пълни дауни са тези които си пращат децата на градини? Не трябва ли тези деца да се отнемат от такива родители???

fallback