Снимка: БГНЕС
fallback

До няколко дни в 250 офиса на спортния тотализатор и на Българския пощи ще започнат да се продават билети за градския транспорт в София. Това припомнят от Центъра за градска мобилност (ЦГМ), предаде в. Монитор.

От ЦГМ уточняват, че в момента всичките 270 пунктове за продажба на превозни документи са отворени и с нормално работно време.

Те също припомнят, че от днес в касите на метрото може да се закупи карти за еднократно пътуване от 1,60 лв и дневна карта за наземния транспорт. През днешния ден контрольорите ще продължават да работят като кондуктори. От тях може да се купи еднократен билет за пътуване.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

глас от тъдява

преди 3 години

!? тези от ден на ден удрят дъното.В Испания в най-малкия областен град използваха времето на короната , за да преоборудват автобусите с нови машинки за таквуване с цветен екран и на шофьора с тъч-скриин, картите за автобуси/влакове от 10 години са с NFC - зареждаш 10? и според това какво и до къде ще ползваш ти отмята от наличните пари.

8

Честно

преди 3 години

Когато билетчето стане 0.10 стотинки тогава ще си купя.Да отидеш и да се върнеш, плащаш 3.20 в София. 3 кебапчета с хляб ми струват 3.90.Р.мите не плащат, българите все да сме будали.

7

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Народът свикна да пътува без билет в кризата като няма контрола, сега и на 250000 места да продавате билети не знам кой ще отиде да си ги купи.Аз въртя нон-стоп из София и съм с месечна карта за всички линии за 50 лв, но който живее по центъра и пътува до 2-3 спирки ще си купи билетче когато цъфнат налъмите

fallback