9

глас от тъдява

преди 3 години

!? тези от ден на ден удрят дъното.В Испания в най-малкия областен град използваха времето на короната , за да преоборудват автобусите с нови машинки за таквуване с цветен екран и на шофьора с тъч-скриин, картите за автобуси/влакове от 10 години са с NFC - зареждаш 10? и според това какво и до къде ще ползваш ти отмята от наличните пари.

8

Честно

преди 3 години

Когато билетчето стане 0.10 стотинки тогава ще си купя.Да отидеш и да се върнеш, плащаш 3.20 в София. 3 кебапчета с хляб ми струват 3.90.Р.мите не плащат, българите все да сме будали.

7

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Народът свикна да пътува без билет в кризата като няма контрола, сега и на 250000 места да продавате билети не знам кой ще отиде да си ги купи.Аз въртя нон-стоп из София и съм с месечна карта за всички линии за 50 лв, но който живее по центъра и пътува до 2-3 спирки ще си купи билетче когато цъфнат налъмите

6

Подпорна тото стена

преди 3 години

Спаси дърво - не купувай билети"Искаме природа, не искаме билет"

5

Този див запад

преди 3 години

Докато в нарочения за "див запад" хората си купуват всичко чрез мобилния телефон, тук все още кастрим и сечем дърветата за хартия за билетчета без да уточняваме какви дали хазартни или транспортни.Се ла ви. Има да си мечтаем само да имаме западния уреден живот, ама със ce-ля-ни управленци толкоз!!!

4

Алъш вериш

преди 3 години

Аха, в офисите на национализирания спортен тотализатор и национализираните куриерски пощи скоро да очакваме да се извършват и търговски услуги като продажба на цигари, патрончета алкохол, вестници. LAFKAта стана Дюкян.

3

Направо Фандъкова

преди 3 години

Да изкупи пустеещите "Лафки"за няколко десетки милиони,тъкмо ще подпомогне този честен бизнесмен Пеевски

2

Tцтц

преди 3 години

Ако направят да можеш да си зареждаш и картата за градски транспорт чрез дебитна и кредитна карта или чрез смс за еднократно пътуване ще наближим 21 век.

1

GD

преди 3 години

YESSS!!! ДОЖИВЯХМЕ НА КАСИТЕ В МЕТРОТО, КОЕТО Е ОБЩИНСКО, ДА СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА НАЗЕМНИЯ ТРАНСПОРТ, КОЙТО Е НА СЪЩАТА ОБЩИНА!!! СЛЕД 22 ГОДИНИ МЕТРО В СОФИЯ ИМА СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА НА МОЗЪЧНАТА ТЪПОТА В СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА, ЦГМ И МЕТРОПОЛИТЕН.