Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg
fallback

Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В късните часове на деня и утре обаче се очаква трафикът към столицата да се увеличи. Полицията започва сериозни проверки на декларациите на влизащите в столицата. При несъответствие ще бъдат налагани санкции.

Прибирането в столицата ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата около града между 6 и 8 сутринта и между 18 и 20 часа вечерта.

Oще по темата

Въпреки това полицията ще проверява декларациите на искащите да влязат в София хора. Ако се установи несъответствие между написаното на излизане и на влизане от града, нарушителите ще бъдат санкционирани. Това обаче ще отнеме време, тъй като събраните декларации по пропускателните пунктове в София са хиляди, предава БНР.

От МВР обясниха още, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно на всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили.

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София.

Най-активно от вътрешното министерство очакват при пропускателните пунктове на АМ "Тракия", АМ "Хемус" и в района на Владая.

Спокойна е обстановката към този час в кварталите "Факултета" и "Филиповци", няма регистрирани инциденти и през изминалата нощ в двата квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Само вие ли

преди 4 години

До Анонимен 79имате възрастни родители и деца? Забраната е за всички, с изключение на тези, които са командировани служебно. Посещението на родители и деца не е служебен ангажимент.Не знам колко хора се изнесоха "служебно" в провинцията, но през тези три дена се насладих на пеенето на славеите в съседната горичка. Досега не се чуваха заради постоянния шум от булеварда.

73

@ к.83

преди 4 години

Не виждам защо да спорим за нещо, което се решава с документи. Има съд, там двете страни: МВР и потърпевши чрез доводите си, доказателства и факти се състезават кой за какво е крив и в какво - прав. В съда не минават обяснения от рода на "може би" и др. от тоя род. Или си крив, или си прав. Има и втора инстанция, а за такива обществено важни събития - и трета.

72

Бойковист

преди 4 години

Само ГЕРБ,СЕЛЯНИ ПРОСТИ ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ ВИ МАЧКАМЕ ,ЩОТО СТЕ *** И ПРОСТИ,САМО ГЕРБ ,САМО БОЙКО,БОЙКО ЩЕ НИ ОПРАВИ БАЩИЦЕ НА НАРОДА

fallback