fallback

Общ преглед
От 13-ти март, когато беше въведено извънредното положение заради коронавируса, към водата, с която се мият столичните улици, са прибавени дезинфекциращи препарати. А дезинфекцията на спирките за градския транспорт и контейнерите за смет продължава.
 
За кратко, докато имаше сняг по улиците и тротоарите дезинфекцията беше спряно, но със стабилизирането на времето преди дни, екипите на почистващите фирми подновиха извършването й. Тя е планирана по райони.

За още по-добър ефект на входовете се поставят и уведомителни бележки кога ще бъде извършена дейност, за да могат хората да преместят автомобилите си за няколко часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

Даори центъра не се мие, настилката до ЦУМ е бяла от солта, с която са ръсили при последния сняг. В транпорта многогодишната прах и мръсотия стоят напластени, какво точно са дезинфекцирали?

29

Анонимен

преди 4 години

В Надежда не забелязвам да са мили, дори не е пометено. Сметта се събира редовно, но нищо повече.

28

Анонимен

преди 4 години

Разни дядки хвърлят *** в открити кофи директно в контейнерите. Това е недопустимо. Всички домакинства трябва да използват торби за смет или поне найлонови торбички, но затворени. Какви са тези казани от които текат какви ли не замърсени води, боже пази......

fallback