30

Анонимен

преди 4 години

Даори центъра не се мие, настилката до ЦУМ е бяла от солта, с която са ръсили при последния сняг. В транпорта многогодишната прах и мръсотия стоят напластени, какво точно са дезинфекцирали?

29

Анонимен

преди 4 години

В Надежда не забелязвам да са мили, дори не е пометено. Сметта се събира редовно, но нищо повече.

28

Анонимен

преди 4 години

Разни дядки хвърлят *** в открити кофи директно в контейнерите. Това е недопустимо. Всички домакинства трябва да използват торби за смет или поне найлонови торбички, но затворени. Какви са тези казани от които текат какви ли не замърсени води, боже пази......

27

Анонимен

преди 4 години

Супермаркетите защо не измиват подовете поне с вода. По рано Супера на мястото на Пикадили в Мола го миеха редовно, после разредиха, а точно в кризата спряха.. Улиците тоже не са виждали вода от памтивека.Тя не е за приказване.

26

рускиня

преди 4 години

в надежда най-накрая извозили *** , който преливал през кофите. Чистачите и дезинфикнатите - ей таково животно нема

25

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМА акция за милите Софиянци грижи се ГЕРБ за гласоподаватели си,а всички депутати-КОМИЦИ си пазят живота.Заплати големи нови автобуси,метро,околовръстно ее спортна зала Армеец Герб конгреси.

24

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

Яката работа мангяшите с пръскачката за лозето. Иначе в другите държави, камионите с водните помпи обливат с дезинфектант улиците и сградите отгоре до долу

23

Анонимен

преди 4 години

Exeee Фъндъкова се сети, че трябва да се вземат мерки, едва когато епидемията почти приключи....думи нямам...

22

Анонимен

преди 4 години

В Ухан помня имаше яко пръскане улици , Ветрино на магазини не пестят метереала .

21

Дрън та пляс

преди 4 години

Нали сме вкъщи по кварталите на "самоизолация" и виждаме, защо си мислят, че ще пробутат тези лакърдии. В моя квартал нищо подобно не се е случвало нито веднъж. В целия.

20

Анонимен

преди 4 години

В Варна поне аз съм виждам да минава някъв камион на улиците , пръска нещо с ама само по платното..

19

Ммм

преди 4 години

Абсолютно лъжлива информация.Никъде нищо не се чисти, ужасна мърсотия е в столицата, а хората навън са малко и колите също.Сега беше момента да почистят, ама то *** и те са мърляви, как да очакваме да чистят.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз живея в центъра и на моята улица няма даже асфалт. Отделно до блока има къща в сравнение с която чернобил е еко - това е до спортна софия при това!!! Каква столица какви пет лева - ако обгазяването от примитив на въглища е дезинфекция значи е всекидневно наистина....

17

Pivamp

преди 4 години

Много сме далеч от стоте процента!В квартал Левски, кофите за *** не се извозват редовно,камо ли дезинфекция!!!Подлеза на автогара изток, е мит когато сте го построили!!! Само замазвате на хората очите! Не ви е срам!

16

вода ЙОД белина

преди 4 години

А йод за какво, може би ако някой си ожули коляното за дезинфекция?!

15

Уонко Нормалният

преди 4 години

240 за екарисаж, като начало на Дезинфекцията!

14

Анонимен

преди 4 години

Тея полудяха изцяло, и що за простотия е да е забранено да седнеш на пейка пред блока сам....няма такива КРЕ-ТЕ-НИ

13

тъпотия

преди 4 години

Това е най-безмислената глупост, която дойде от Китай. Има ли с мозък, който мисли че да пръскаш улицата с дезинфектант ще помогне ? Специално при борба с вирус, който се предава от хора на хора и се задържа единствено в непористи повърхности - алуминии и метали. За какъв *** ще пръскаш тротоарите ? Трябва да си оли-го-френ !

12

Анонимен

преди 4 години

Циркът е пълен. Тия си пускат филма 'Зараза' и играят същите сценки. Интубирани пациенти, камиони с ковчези, персонал със скафандри и много лиги от телевизора.А който вярва, че тия от горе не лъжат през цялото време човечеството е мишка в аквариум.

11

Лъжа

преди 4 години

Нищо не мият, камо ли за нещо повече. По герето пустаха Караньотова с миене на улица , но беше пиар. Лъжат щато за световно. В същото време на вън е все едно е неделя. Коли бол по улиците. Това никакво ИП те е, а една неорганизирана порнография!