Снимка: БГНЕС
fallback

Във връзка с повишаване на дневните температури се подновиха дейностите по миене на улици и булеварди в столицата, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Дейностите се извършат при благоприятни атмосферни условия и целят подобряване на качеството на въздуха.

Oще по темата

Миене се извършва по бул.“Сливница“, ул. „Лъчезар Станчев“ в район „Изгрев“, ул.“Градинарска“ в район Надежда, ул. „Владайска река“, ул.„Резбарска“ в район Подуяне, ул. „София“ в район „Сердика“, ул. „Екзарх Стефан“ в Надежда и др. Миене се изпълнява и в тунела на Лъвов мост.

Екипите на фирмите, отговорни за почистването в града, изпълняват дейностите с автоцистерна. Контролът се изпълнява от Столичен инспекторат.

При благоприятни метеорологични условия миенето ще продължи и през следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

с-в

преди 4 години

По Соц-време НЕ ПИШЕХА по медиите за миенето на улиците, защото не позволяваха от Цензурата и от Политбюро!!! Сега е демокрация и НЯМА ДИКТАТ !!! Кеф ти е да пишеш за миенето на улиците - не пишеш. Кеф ти е да пишеш - пишеш. Ама ха!

25

Анонимен

преди 4 години

Усвояват парите спестени от снегопочистването. Тъй като тази година нямаше зима, нямаше сняг и те сега за да не останат капо гледат да ги усвоят парите.

24

Анонимен

преди 4 години

Абе вие се майтапите, ама снощи бяха пуснали един камион в Красна Поляна да мете улиците - след него направо отровен облак се вдигаше.Поне се разбира, що само по тъмно ги пускат - да не вижда данъкоплатеца откъде са фините прахови частици.

fallback