Снимка: NOVA
fallback

Миналата седмица бременна жена от столичния квартал „Дървеница” разказа, че е заплашвана с нож и душена от неин съсед. Жената твърдеше и че мъжът нападал деца от кварталното училище. Според жената възрастният мъж е превърнал дома си в сметище, пише NOVA.

Oще по темата

Оказа се, че срещу него има много преписки в полицията. Прокуратурата е назначила съдебно-психиатрична експертиза. От получена снимка се вижда, че възрастният мъж спи буквално под покрива на къщата, в която живее. Синът – Борислав Попов, на обвинения мъж пожела да разкаже и своята гледна точка по случая.

Според него в този случай става въпрос за спор за имот, започнал още през 2013 година. Къщата, в която живеят семейството на бременната жена и възрастният дядо, е поделена между тях, те са купили първия етаж. За дядото остава втория етаж. Според Борислав Попов те са купили етажа само с една избена стая и без право на престройки, но през годините са завзели имот на дядо му, за да го превърнат във фризьорски салон. Според Попов тези „циркове“ са само с една цел – дядото да бъде вкаран в лудница, за да се гарантира спокойствието на семейство Мехови, след което те да завземат цялата къща.

Синът на обвинения в агресия коментира клипа, от който се вижда как баща му заплашва с нож бременната жена. „Не виждам да размахва ножа, а го прибира в джоба си. Не виждам и баща ми да тръгва към нея, а тя да се качва към неговия етаж”, посочи той.

Спорът между съседите продължил и за таванските помещения, които се намирали на 4 етаж. Според Борислав Попов семейство Мехови са разбили помещенията преди години, за което в момента се води съдебен спор.

„Доколкото знам, баща ми няма никакво заболяване. Възможно е да има странности. Той е бил шофьор на деца около 10 години и за този период няма никакво оплакване. Преминал е през всички психотестове”, каза още Попов.

„Баща ми има проблеми с вехтошарството и това е факт. Нещо, което притеснява и мен. Прокурор ми каза, че това е решение на баща ми и никой няма право да му каже какво да държи в дома си”, добави Попов.

Според Попов опитът за душене на бременната жена е стигнал до съда. Делото от тях е загубено, спорът е за четвъртият етаж, който те претендирали, че е обща част. В изблик на ярост жената е нападнала баща му, с което го е надрала жестоко, счупвайки му ключицата.

Клипът с кучето е създаден с цел да бъде очернен бащата, който постоянно е бил тормозен психически от съседите си, завършва правото си на отговор Борислав Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимна

преди 4 години

ОТ ПЪРВИ ПРОЧИТ Е ЯСНА ЧЕРВЕНАТА НИШКА НА СЛУЧАЯ.ЧОВЕНА ИМ Е ПРОДАЛ СТАЯ ТОЕСТ ПРЪСТ,А ТЕ ИСКАТ ДА ЗАХАПЯТ ЦЯЛАТА РЪКА.ТОВА С НОЖА СРЕЩУ БРЕМЕННАТА ЖЕНА Е ТЕАТЪР,КОЙТО ГОНИ ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ.ЛОШОТО Е ,ЧЕ С ТАЯ ТРОМАВА И НЕ ВИНАГИ ЧЕСТНА СЪДЕБНА СИСТЕМА НА СТАРЕЦА ЩЕ МУ В ГОРНАТА ОСТАВАЩИТЕ МУ ДНИ.НЕЩАТА СА ЯСНИ.КОЛКОТО ДО "КОЛЕКЦИОНЕРСКАТА"МУ СТРАСТ ДА СЪБИРА ВСЕ ОЩЕ ИЗПОЛЗУВАИЛИ ВЕЩИ,ТОВА СИ Е НЕГОВО ПРАВО С КОЕТО НЕ НАРУШАВАЙТЕ ЗАКОНА!.ПРОБЛЕМЪТ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНОТО НЕ ОТ НЕГО А,А ОТ НОВИТЕС

7

Анонимен

преди 4 години

Прокурорът с едно щтракване на прстите ще тури по едно сересе и после ще ги рапертошини в съда

6

Анонимен

преди 4 години

спорът е по скоро политическиДядото е завил краката си с руското знаме, а бръснарите явно са русофили

fallback