Снимка: архив Булфото
fallback

Възрастен мъж е бил пометен от автомобил на бул. “Сливница” в София в нощта на вторник срещу сряда. Човекът е починал на място, потвърдиха от МВР.

Жертвата пресичала големия булевард неправилно, а и на мястото няма пешеходна пътека. От другата страна е спирката на обществения транспорт към кв. “Люлин”, пише "24часа".

Мъжът бил от отсрещната страна. Видял, че се задава последният тролей, и побързал да го хване. Успешно стигнал до мантинелата, която разделя платната.

Прескочил я и побегнал към спирката. В този момент обаче е пометен от шофьор, който пътувал в същата посока. Предполага се, че не го е видял заради гъстата мъгла и не е успял да спре, защото настилката е хлъзгава. След удара е извикана линейка, но когато медиците пристигнали, той вече бил мъртъв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Люлин 1

преди 4 години

Изводите за някой който го няма вече, са твърде подозрителни. Сигурно някой кадър на МВР е бил неадекватен пак и е изцапал пейзажа.

11

РВ

преди 4 години

Сиромах човек. Кой знае кво му е било на душицата. Бог да го прости.

10

ДО 6

преди 4 години

Да!!! улиците и въздухът са виновни за такива безмоъчни хора.Има места и начин на пресичане ,но умници като теб,търсят ,,под вола теле" за да оправдаят примитивните мозъци на някои индивиди.Станал е жертва на собственната си г.л.у.п.о.с.т

fallback