Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

При удара в бензиностанцията на "Цариградско шосе" в София вчера можехме да станем свидетели на трагедия от мащабите на Хитрино, смятат експерти.

Вчера кола се удари в колонка за пропан бутан, около 5 тона газ е имало в хранилището и по чудо се размина без врзив и жертви.

"Водачката е минала между стената и между стълба и се е ударила точно там, където са крановете. Причината тепърва ще се изяснява от КАТ "Пътна полиция“, обясни директорът на "Аварийна помощ и превенция" към Столичната община Красимир Димитров.

Oще по темата

Колата, която се вряза в бензиностанцията, все още е на мястото на инцидента. Екипи се опитват да неутрализират последствията. През нощта се е отделила в атмостферата газта, която е била останала.

Специалистите ще се опитат да изпразнят напълно резервоара и тогава да преместят автомобила. Към момента опасност за населението няма, няма и пострадали при инцидента, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

"Автомобилът ще премахнем, когато замерим, че в резервоара няма никаква остатъчна газ и когато е безопасно да се дърпа автомобилът, тъй като всяка една искра би се възпламенила и би избухнал сериозен пожар", добави Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

Jenska mu rabota...ne moje da se meri s majkata rabota v hitrino...

18

ANK

преди 4 години

До СелянинКакво са ви направили кравите за да ги наказвате така?

17

Анонимен

преди 4 години

До ФранкфуртФранкфурт, ти си ходи на Taunus Strasse при хората които се боцкат с хероин посред бял ден на улицата.

fallback