19

Анонимен

преди 4 години

Jenska mu rabota...ne moje da se meri s majkata rabota v hitrino...

18

ANK

преди 4 години

До СелянинКакво са ви направили кравите за да ги наказвате така?

17

Анонимен

преди 4 години

До ФранкфуртФранкфурт, ти си ходи на Taunus Strasse при хората които се боцкат с хероин посред бял ден на улицата.

16

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияМного сте печени в Сидни, Австралия, ама да знаеш, че производителите на автомобили имат и модели които са фабрично произведени и предвидени да бъдат карани на газ. Примерно Ауди А4 г-трон който е над 100,000 лева. Ама немците са прости, само австралийците важат.

15

Франкфурт

преди 4 години

До 1 , ти град си виждал само на снимка , като се прибрах в бг за седмица , София ми се видя като Столипиново ... град хахахаха в бг няма градове , а само големи села и прости хора .

14

Анонимен

преди 4 години

Да й вземат книжката доживотно.тази цистерна ако е била гръмнала там целия район щеше да е сега в отломки.

13

аман от такива

преди 4 години

Заради една *** хората висяха по спирките с часове! Да я осъдят по бързата процедура да заплати всички разходи по отстраняване на щетите и загубите на бензиностанцията, която стои затворена и да й вземат книжката завинаги, ако има такава разбира се! Аман от самозабравили се селяндурки, които си мислят че са си на село на мегдана!

12

Селянин

преди 4 години

Тая *** да я накарат да плати всички разходи на пожарната, полицията и загубите на Бензиностанцията. И след това да я пратят да пасе до края на живота си крави на село. Понеже очевадно е толкова ***, че за друго не става.

11

Анонимен

преди 4 години

Тази жена трябва да се разследва по-сериозно, вчера съдът обяви присъди за имамите в Кърджали и хоп, удар в газ-колонка. Ако не избухне, е катастрофа. Но ако избухне, предупреждение ли е? Кой е толкова ***, че да мине стената и да се забие право в колонката, при условие, че всеки знае, че на бензиностанция се кара бавно? Може и да е руса блейка с маникюр, ама може и да не е

10

Поручик Ржевски

преди 4 години

Малко дивашко , че в Саудитска Арабия не дават на жените да карат ама това нашето също е крайност....

9

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Въпрос с понижена трудност:Колко газостанции има в Сидней? Колко хора карат на газ, включително и такситата?Ха познайте! отговора е 0. НЯМА такива! Дори да дойдеш тук и да искаш да караш на газ ти пожелавам късмет. Но внимавай защото ако в RTA(това е КАТ) кажеш че искаш да караш на газ може да преценят че сте с умствени отклонения и да ви анулират книжката, защото сте опасен! Сериозно ви казвам! Ако смеете кажете това в RTA. Аз не смея щото не искам да се простя с книжката си

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Че ние трябва да живеем в бомбоубежища и окопи според твоята логика, а и не само твоята. В България сме поели почин да удовлетворяваме на всеки безотговорен елемент щенията. Ама не им се пресичало на 50 метра! Бам още една пешеходна пътека. Ама не спазва ограничението на скоростта и маркировката. Бам бетонни ограждения. Неее, еластични и скъпи да не си счупи маникюра. Камери, вземаш й книжката, колата на скрап и плаща разходите по унищожаван на средството за масово поразяване.

7

Тишо

преди 4 години

Тази трябва да я осъдят като терорист!

6

Анонимен

преди 4 години

в съседна Гърия НИКОГА няма да намериш газостанция в населено място

5

Ъхъ...

преди 4 години

Начииии, вчера можехме да станем свидетели на трагедия от мащабите на Тунгуския метеорит, р'ийш ли, смятат експерти.И начииии, можеше напра'о да настъпи ледена епоха!!!

4

озадачен

преди 4 години

В други случаи веднага изписват трите имена, адреса, възрастта, какво е ял на обяд или вечеря на извършителя, а сега - пълно мълчание!!! Защо?

3

Анонимен

преди 4 години

Бях сигурен, че е жена.А и тия, дето са проектирали предпазната стена, трябва да са с женски акъл.

2

гост

преди 4 години

Знаех си, че е "водачка"! Сигурно си е изпуснала гримовете или телефончето ...

1

Анонимен

преди 4 години

Тая *** дали осъзнава какво причини на стотици хиляди хора вчера?! Целият град беше парализиран за три часа заради нея. Такъв *** трябва да се лишава от право да управлява МПС завинаги!