Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена е била прегазена на столичния булевард "Европа" при поредния пътен инцидент с фатален край. Сигналът за загиналата е подаден снощи от преминаващ шофьор до МВР.

Полицията изяснява причините довели до поредната смърт. Според първоначалната информация шофьорът, ударил жената, е избягал от местопроизшествието.

На място са пристигнали шест полицейски автомобила, съобщава bTV, а разследването на убийството продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Баба Ванга

преди 4 години

Тук май отдавна е дошло времето да падне една атомна бомбаи никой . . .жив да не остане !Защото морала на този превъртял народ е толкова нисък, четази година не съм чул някой шофиращ ***, който е сгазилчовек да се е предал доброволно на . . . правосъдието !

16

venix

преди 4 години

Напоследък доста "шофьори" минават нагло на червено. Полицията къде е? Трябва ли да разчитам САМО на даш камерата си?

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Познай от три пъти, но колкото и да не ние симпатично, в този нашенски случай международното положение няма отношение. На пръв поглед, политиците ни също, в смисъл, че е много малко вероятно някое от по-разпознаваемите и известни лица да е било зад волана. Но определено имат вина за наложения през последните години модел на поведение в обществото, всячески демонстриран с или без повод към колеги, служебни лица и най-обикновен "Илекторат"...

fallback