Снимка: Bulgaria ON AIR.
fallback

На фона на температурни рекорди в страната "Топлофикация"-София пусна парното. Въпреки обещанието за поетапно пускане - първо в детски градини, училища и болници, часове след съобщението - в много блокове в София хората вече имат парно. А това породи сериозно недоволство сред клиентите, съобщава Bulgaria ON AIR.
От дружеството са категорични - условия за пускане има.
Oще по темата


Формално погледнато "Топлофикация" е спазила условието за три последователни дни със среднодневна температура под 12 градуса. През следващите дни обаче студено време не се очаква.

Едва след 18 ноември се очакват отрицателни сутрешни температури.

Дружеството дава възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление, подкрепено с решение от общото събрание на етажната собственост.Пускат парното в София на фона на рекордни температури

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

студено

преди 4 години

Повечето коментиращи не са в час с темата. Не става въпрос за евтино/скъпо парно, за кражби, и т.н. Става въпрос за това, че парното беше пуснато в нарушение на законовите разпоредби и ТЕЦ-а като един монополист, прави каквото си иска, защото няма кой да го контролир. Имаше 2-3 дни със средноденонощни тем-ри под 12 град. До тук добре,но за да се пусне парното, има още едно изискване-дългосрочна прогноза за застудяване. Такава няма - първите 10 дни на ноември, ще са с температури над обичайните.

173

до 174

преди 4 години

Напълно си прав. Един се отказал, друг краде. 3 години живея в тристайна панелка, като нито веднъж не съм използвал радиаторите. Всички топлинни уреди си стоят на 0, но всеки месец плащам 40-50 лева за сградна инсталация и накрая ми идва 150 лева изравнителна сметка.... кой, как защо, ходи разбери и се оплачи на Арменския Омбудсман.

172

Манолова

преди 4 години

Не ходихте да гласувате за Манолова, която в качеството си на омбудсман беше против сградна.Сега ще се топлити със сините, червените и ГЕРМ - ВМРО.Защото парното е общинско дружество.На парламентарните пак не гласувайте.Негласувалите нямате право на глас.

fallback