Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Центърът по наркомании няма място в район "Младост". Хората са прави да протестират. Там продължават едни и същи проблеми - презастрояване, зелени площи, редът и сигурността - те  могат да се решат чрез програми, които сме подготвили. Това каза за Денят ON AIR кандидатът за кмет на район "Младост" Мария Цветкова от ВМРО.

По думите ѝ презастрояването е, чието решение може да мине през откупуването на част от продадените зелени прлощи на частни собственици, които шели да бъдат обещетени за тях на пазарни цени.

"Когато процесът е контролиран, това може да се случи и да се започне отнякъде", коментира тя. 

Цветкова посочи, че сме свидетели на автомобили, паркирани върху тротоарите - колчетата били най-лесният вариант за репнието на ситуацията.

"Генерално решение е също и буферни паркинги. Аз се предвижвам с метро основно, но забелязвам, че улиците в района са тъмни. Движението на каруци по булевардите трябва да бъде забранено", подчерта тя за Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 4 години

В Младост има място за всичко и всички. Продължвайте да се бутате като овце там, всички.

6

Аман

преди 4 години

Братче, само популизъм и фантастики за масите. Щели да откупуват терените на пазарни цени...А знаете ли че по-умни хора вече са сметнали, че само за Горубляне трябват НЯКОЛКО СТОТИН млн лв, ако тръгнат да откупуват земите. Представете си за много пъти по-големия и по-скъп Младост колко ще струва? Сигурно повече от нов АЕЦ. Кой ще ги дава тези? Останалата част от България ли? Вицове са това. Заменяте им имотите с някакви извън града и това е. Егати цирка.

5

Експертно мнение

преди 4 години

Абе не знам, но бих опънал водещата барабар с кандидатката за кмет.

fallback